At mad er bæredygtig, henviser til at maden er dyrket, transporteret og fremstillet med et lille CO2-aftryk, og dermed belaster miljøet mindst muligt.Bæredygtighed

Det er vigtigere end nogensinde før at værne om miljøet og tænke grønt, og det vil vi hos Frokostordninger.dk gerne vil med til at støtte op om, og vores håb er at så mange virksomheder som muligt vil følge trop.

En bæredygtig frokostordning er en god måde for virksomheder at lette det CO2-aftryk, man sætter i verden.

 

Vi er ganske stolte over vores samarbejde med en række af køkkener, der kan tilbyde bæredygtig mad i frokostordningen, som naturligvis er lavet med de lækreste råvarer og med masser af smag.

En vegetarisk eller vegansk frokost, er eksempler på en bæredygtig frokostordning, da de ikke indeholder kød. Kødproduktion kræver at der fældes store skovområder for gøre plads til at køer kan græsse såvel som jord til at dyrke foder til kvæget, og når træerne fældes, frigives CO2 i store mængder.

Fra en typisk dansk kost er klimabelastningen på omkring 3-4 ton CO2 årligt, som er ca. 20 % af den samlede udledning, en gennemsnitsdanskers belaster klimaet med hvert år. Og oksekød står heraf for op til 1,5 ton CO2 om året. (kilde: etisk råd)

De køkkener, vi samarbejde med, har lavet bæredygtig mad i adskillige år, og formår dermed dag efter dag at sammensætte varierede og velsmagende retter, baseret på gode råvarer.

Hvis I som virksomhed vælger at investere i en frokostordning med bæredygtig mad, kan I være sikre på at I får en frokostordning, der ikke mangler noget, hverken på smag, variation eller miljøvenlighed.

Med en bæredygtig frokostordning fra Frokostordninger.dk får I:

  • Høj kvalitet og masser af smag hver eneste dag
  • Stor fleksibilitet i forhold til eventuelle ændringer og ønsker
  • Ekstremt høj service

Såfremt I har spørgsmål, eller ønsker uddybende information omkring vores bæredygtige frokostordninger, så er I altid velkomne til at kontakte os.

Kontakt os på telefon +45 70 66 63 69 eller mail: info@frokostordninger.dk

 

Se her hvis du har brug for inspiration til gode og lækre opskrifter.