Vi gør det nemmere at finde den rette frokostordning

Hvis du har været på udkig efter en frokostordning, har du måske opdaget, at det kan være svært at danne sig et overblik. De forskellige tilbud og udbydere kan være en jungle at finde rundt i, og en udforskning af, hvad der er på markedet, kan ofte forvirre mere, end det gavner. Hvad end I søger noget specifikt som eksempelvis thai, smørrebrød, sushi, sandwich, eller blot har et overordnet ønske, som eksempelvis sund mad, kan det være svært at finde den rette udbyder og den rette pris.

Formålet med Frokostordninger.dk er at skabe gennemsigtighed og overskuelighed, således at hele processen med at finde en frokostordning, som efterlever de specifikke krav og ønsker, I har, bliver meget nemmere. Hos os har I mulighed for at beskrive den opgave, I skal have udført, hvorefter vi indhenter tilbud fra tre forskellige frokostfirmaer- gratis og uforpligtende. De tre tilbud er skræddersyet til jeres behov, og det står frit for jer, om I efterfølgende vil tage imod et af tilbuddene.

Du sparer altså dig selv for en masse tid, ved at du slipper for at kontakte alle byens udbydere og indhente tilbud.

Frokost i flere dele af Danmark

Frokostordninger.dk samarbejder med flere cateringfirmaer, der leverer frokost til virksomheder i og omkring de største byer i Danmark. Vores områder, vi leverer til, tæller:

Frokostordninger.dk er en frokostservice til danske virksomheder leveret af Frokostkonsulenten.dk.