Mærk forskellen med en smagfuld frokostordning på Østerbro

Er du på jagt efter en frokostordning på Østerbro? Frokostordninger er en rigtig god ting, som langt de fleste virksomheder med fordel kan indføre. Det giver et stærkere sammenhold på arbejdspladsen, når medarbejderne slipper for at smøre madpakker og i stedet kan nyde en fælles omgang mad med hinanden. Det er ligeledes et personalegode, som viser medarbejderne, at de er værdsatte på arbejdspladsen. Og vil du gerne tiltrække flere potentielle medarbejdere, samt holde på de nuværende, så skal der noget til. Noget, som kan lægges til på plus-siden, og som gør virksomheden mere attraktiv at arbejde for. På den måde reducerer du risikoen for, at den gode medarbejder bliver fristet af andre jobtilbud, som har flere og bedre personalegoder.

Indhent tre tilbud på en frokostordning på Østerbro

Hvis du godt kan lide at spare penge og samtidig spare tid, så bør du uden tvivl bruge nogle minutter på at udfylde vores formular. Dermed kan du nemt og hurtigt indhente tre tilbud på en lækker og varieret frokostordning på Østerbro. Du skal næsten ikke selv røre en finger. Ved at beskrive din opgave finder vi tre køkkener, som matcher jeres ønsker til både mad og pris. I slipper altså selv for at opsøge kontakten og gennemsøge markedet. Hos Frokostordninger.dk får I de bedste tilbud tilsendt – og selvfølgelig kun fra køkkener, som leverer høj kvalitet hver gang.

Frokostordning små retter
Pris på frokostordning

Du udfylder blot en lille formular, hvorefter du vil modtage tilbud fra professionelle frokostfirmaer. Når du modtager tilbuddene, så bestemmer du selv om du vil takke ja til et af dem eller du hellere vil finde et andet firma – tilbuddene er nemlig 100% uforpligtende.

Frokostordninger passer især til virksomheder uden egen kantine

Som sagt, så egner frokostordninger sig især til de mindre virksomheder, der ikke selv har en kantine. Det kunne for eksempel være en frisørsalon, et webbureau eller noget helt tredje. Sørg for at vælge en frokostordning, der er sund, så dine medarbejdere ikke bliver overvægtige ved at gå på arbejde.

En frokostordning med sunde og nærende råvarer kan – udover at virke forebyggende for overvægt – også gøre noget godt for produktiviteten. Medarbejdere, som sørger for at holde et stabilt blodsukker, vil også have en bedre koncentrationsevne. Det kan være gavnligt, når klokken rammer 15, og der pludselig sker noget med kroppen. Med en frokostordning kan du altså både gøre noget godt for dine medarbejdere i form af et personalegode, samt effektivisere arbejdskraften. Det er da win-win! Vi sørger for frokostordninger i hele København. Udover Østerbro leverer vi blandt andet til Amager, Frederiksberg, Vesterbro og Nørrebro.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra på Østerbro:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner