Der er et mindretal af danskere, som lever vegansk. Og måske netop af den årsag – at det procentvis ikke er så mange danskere, det handler om – er der ikke ret mange steder, som tilbyder vegansk frokostordning. Men selvom der ikke er tale om en stor procentdel af danskerne, så kan det stadig betyde rigtig meget ’for de få’, at der er gode muligheder at vælge imellem, når det kommer til en vegansk frokostordning. Heldigvis findes der nogle virksomheder derude, som har fundet ud af, at vegansk frokost – og vegansk mad generelt – kan smage helt fantastisk. Hvad end vi taler vegetariske eller veganske måltider, så skal det ikke ses som en nedgradering af de retter, vi kender – ej behøver det være en kedeligere version. Et måltid uden animalske produkter kan i sig selv, og uden reference til en i forvejen kendt ret, være fyldt med smag og fylde!

Hos Frokostordninger.dk er det muligt at finde en 100 procent vegansk frokostordning. Kokkereret af mennesker, som har helt styr på, hvad de laver!

Få tilbud på vegansk frokostordning

Prøv en vegansk frokostordning og udvid din gastronomiske horisont

En travl og hektisk hverdag betyder ofte, at der ikke er ret meget overskud eller tid til at forberede hjemmelavede måltider til aftensmad. Du kender måske følelsen af at komme sent hjem, og lysten til at prøve noget nyt eller påbegynde et stort madlavningsprojekt er bare ikke til stede. Resultatet er, at de lokale take away-steder og de hurtige 20-minutters retter bliver meget populære. Hvis du savner en mere varieret, spændende og sundere kost, kan en vegansk frokostordning være en god løsning. I en 100 procent plantebaseret frokost vil du opleve et væld af grøntsager og helt nye smagsindtryk, som på ingen måder er kedelige. Det er en fantastisk måde at blive præsenteret for nye og spændende retter med kvaltitetsråvarer, lækre grøntsager og nye smagssammensætninger. Hvis I prøver en vegansk frokostordning vil I blive præsenteret for en masse nye retter, som kan udvide jeres gastronomiske horisont.

Hos frokostordninger.dk har du mulighed for at få serveret en lækker 100 procent vegansk frokost. Vi samarbejder nemlig med Fermentabel.

Vegansk frokostordning

Hvad indebærer det at være veganer?

Som veganer undgår man alle produkter, som stammer fra dyr. Dette gælder blandt andet produkter som kød, ost og mælk, hvorfor der er tale om en 100 procent plantebaseret kost. Hvis du selv er veganer, har du måske oplevet, at det kan være svært at finde restauranter, cafeer eller frokostordninger, som lever op til dette, og det medfører udfordringer, hvis man ønsker et lækkert måltid – eller en lækker vegansk frokostordning.