Prøv spændende veganske retter hver dag med en vegansk frokostordning

Der er et stigende ønske om at spise mere grønt og vegansk – også til frokost. Med en vegansk frokostordning fra Frokostordninger.dk kan I tilbyde lækker frokost uden animalsk indhold til jeres veganske medarbejdere. Selvom der ikke er tale om en stor procentdel af danskerne, så kan det stadig betyde rigtig meget, at der er gode veganske muligheder at vælge imellem, når det kommer til en vegansk frokostordning.

Vegansk mad generelt kan smage helt fantastisk og lækkert. Hvad end vi taler vegetariske eller veganske måltider, så skal det ikke ses som en nedgradering af de retter, vi kender – ej heller som en kedeligere version. Et måltid uden animalske produkter kan i sig selv, og uden reference til en i forvejen kendt ret, være fyldt med smag og fylde!

Hos Frokostordninger.dk er det muligt at finde en 100 procent vegansk frokostordning. Kokkereret af mennesker, som har helt styr på, hvad de laver!

Udvid din gastronomiske horisont med vegansk frokostordning 

En travl og hektisk hverdag betyder ofte, at der ikke er ret meget overskud eller tid til at forberede hjemmelavede måltider til aftensmad. Du kender måske følelsen af at komme sent hjem, og lysten til at prøve noget nyt eller påbegynde et stort madlavningsprojekt er bare ikke til stede. Resultatet er, at de lokale take away-steder og de hurtige 20-minutters retter bliver meget populære.

Hvis du savner en mere varieret, spændende og sundere kost, kan en vegansk frokostordning være en god løsning. I en 100 procent plantebaseret frokost vil du opleve et væld af grøntsager og helt nye smagsindtryk, som på ingen måder er kedelige. Det er en fantastisk måde at blive præsenteret for nye og spændende retter med kvaltitetsråvarer, lækre grøntsager og nye smagssammensætninger. Hvis I prøver en vegansk frokostordning vil I blive præsenteret for en masse nye retter, som kan udvide jeres gastronomiske horisont.

Hos frokostordninger.dk har du mulighed for at få serveret en lækker 100 procent vegansk frokost. Vi samarbejder nemlig med Fermentabel.

Eksempler på en veganske frokostretter

  • Italiensk pastaret med krydderurter, courgetter, oliven og linser
  • Perlebyg med radicchio, peber, rucola og sprøde kerner
  • Græskarkerne-spread med citron og basilikum
  • Blandede grønne salater
Vegansk frokostordning

Dine fordele med en vegansk frokostordning hos os:

  • Fleksibilitet ved ændringer og ønsker
  • Fokus på bæredygtige tiltag
  • Høj kundetilfredshed
  • Altid høj kvalitet

Vi tilbyder en 100% vegansk frokostordning

Som veganer undgår man alle produkter, som stammer fra dyr. Dette gælder blandt andet produkter som kød, ost og mælk, hvorfor der er tale om en 100 procent plantebaseret kost. Hvis du selv er veganer, har du måske oplevet, at det kan være svært at finde restauranter, cafeer eller frokostordninger, som lever op til dette, og det medfører udfordringer, hvis man ønsker et lækkert måltid uden kød. Som frokostleverandør kan vi tilbyde jer en frokost, der lever op til jeres ønsker om en frokost fri for animalske ingredienser.

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner