Få en lækker frokostordning på Frederiksberg

Har du og dine medarbejdere længe tænkt på at få indført en frokostordning på Frederiksberg, så I er fri for at smøre madpakker hver eneste dag? Det behøver faktisk slet ikke at være så svært at få en lækker og fleksibel madordning på arbejdspladsen. Frokostordninger.dk tilbyder frokostlevering på hele Frederiksberg, og vi garanterer høj kvalitet HVER dag.

Bredt udvalg af frokostordninger på Frederiksberg

I dag findes der et utal af forskellige frokostfirmaer, der alle har specialiseret sig i at levere frokoster på Frederiksberg. Frokostfirmaerne ligger på hvert gadehjørne, du kan se, og venter bare på din bestilling. Dog kan det godt tage tid at finde et godt frokosttilbud, som lever op til høje krav om kvalitet og udvalg. Hos os har vi kundetilfredshed i fokus, og vi tilbyder et spændende frokostudvalg, som vi skræddersyer til dig og din virksomhed.

Dine fordele ved at vælge os

  • Høj kundetilfredshed med vores køkkener

  • Bredt udvalg: vegansk, veggie, øko, sundt, traditionelt etc.

  • Fleksibilitet ved specifikke ønsker eller ændringer

  • Mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener

  • Afprøv flere køkkener med kort varsel (1-3 uger)

  • Gode og konkurrencedygtige priser

Vi har Danmarks mest tilfredse frokostkunder

I stedet for at bruge tid på at lede efter gode frokostleverandører og høre om deres priser på en frokostordning, så bør du i stedet gå ind på denne side og indhente 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på en frokostordning på Frederiksberg. Uanset om I ønsker fokus på vegetarisk, vegansk, traditionelt eller noget helt andet, så finder vi de bedste tilbud til jer. Frokostordninger.dk har mere end 13 års erfaring fra branchen, og vi har de mest tilfredse kunder i landet – og det er vi ret stolte over. Vi vægter altid kvalitet, stabilitet og fleksibilitet, når vi leverer frokost til vores kunder på Frederiksberg.

Foruden Frederiksberg leverer vi frokostordninger til virksomheder en række andre steder i København. Vi leverer blandt andet til virksomheder på Amager, Nørrebro, Vesterbro og Østerbro.

Indhent 3 skræddersyede frokosttilbud

Du får 3 gratis tilbud leveret direkte til din mail, som du kan vælge og vrage mellem. Fordelen ved at indhente de 3 tilbud er, at du får et godt overblik over prisniveauet i dit område og kan sammenligne tilbuddene med hinanden direkte. Det betyder, at du har muligheden for at bruge færrest mulige penge på en frokostordning til dig og dine medarbejdere.

Ønsker du at høre mere om vores frokostløsninger, eller er du i tvivl? Kontakt os på +45 70 66 63 69. ELLER indhent 3 gratis tilbud ud fra dit budget og frokostønsker, så skræddersyer vi 3 gode frokosttilbud.

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner