Har du og dine medarbejdere længe tænkt på at få indført en frokostordning, så I er fri for at smøre madpakker hver eneste dag? Det behøver faktisk slet ikke at være så svært at få en frokostordning op at køre. Derudover behøver det heller ikke at koste en bondegård. Frokostordninger.dk tilbyder service i hele København, og selvom Frederiksberg har fået sin egen kommune, så er området selvfølgelig inkluderet. Læs mere om det herunder.

Det er let at finde et frokostfirma til frokostordning på Frederiksberg

I dag findes der et utal af forskellige cateringfirmaer, der alle har specialiseret sig i at levere frokoster på Frederiksberg. Frokostfirmaerne ligger på hvert gadehjørne du kan se og venter bare på din bestilling. Dog kan det godt tage noget tid at finde et godt tilbud, hvis du skal rundt og spørge i alle forretninger.

Spar tid og penge og bestil online

I stedet for at rende rundt i alle forretninger for at høre om deres priser, så bør du i stedet gå ind på denne side og indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på en frokostordning på Frederiksberg.

Ved at bruge netop nævnte hjemmeside får du tre gratis tilbud leveret direkte til din mail som du kan vælge og vrage mellem. Fordelen ved at indhente tre tilbud er, at du får et super godt overblik over prisniveauet i dit område. Det betyder, at du har muligheden for at bruge færrest mulige penge på en frokostordning til dig og dine medarbejdere.

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner