Udfyld formularen herunder og læn dig tilbage

– Vi gør arbejdet for dig –

Hvor mange kuverter har du brug for (minimum 8 kuverter):

Har I allerede en frokostordning? JaNej

Hvis JA, hvilken: Frokostbuffet leveret udefraMadmorKantineSandwich/håndmadderKøber selv indAndet

Budget pr. kuvert:
Opstartsdato:

Virksomhedsoplysninger:

Kontaktoplysninger:

Hvornår er det bedste tidspunkt at kontakte dig?

Dato:
Tidspunkt:

Beskriv opgaven:

Serveret frokost

Hvad kan du forvente af et samarbejde med Frokostordninger.dk?

Din tilfredshed er altid det vigtigste – og vi løber langt for at efterleve det! Du kan derfor altid forvente høj service. Har I noget, I gerne vil have rettet ved jeres frokostordning? Vil I gerne prøve et nyt køkken? Har I et specifikt ønske til maden, eksempelvis at en af kuverterne skal være vegetarisk? Der er ikke meget, vi ikke kan gøre. Så I er altid meget velkomne til at række ud, hvis I har spørgsmål eller ønsker.

Det fungerer sådan, at I udfylder ovenstående formular, hvorefter vi vender tilbage med 3 tilbud. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Er der tvivl om noget? Kontakt os på +45 70 66 63 69 eller mail: info@frokostordninger.dk.

Vi sørger for frokost i både Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt jeres arbejdsplads er inkluderet i områderne.

“De er rigtig gode til at matche os op med køkkener, der passer til vores medarbejdere. Det er super nemt, at skifte køkken, hvis man ønsker at prøve et andet køkken i en periode. Kan varmt anbefale dem” 
Martin

“(…) altid god service og gode firmaer der diskes op med. Skulle der opstå klager, bliver de behandlet omgående.”
Tommy Jensen