Firmafrokost der matcher jeres behov

En god firmafrokost er altid på sin plads. Du og dit firma kan få den helt rette firmafrokostordning sammensat på vores platform – uanset om I ønsker det stort, pompøst og særligt sammensat til jer og jeres behov, eller om I er til den enklere firmafrokost til et mindre budget. Det er garanteret, at du nemt og hurtigt kan finde den helt perfekte firmafrokostmodel på Frokostordninger.dk – og I behøver næsten ikke løfte en finger selv.

Svingende eller dalende kvalitet i firmafrokostordningen er et problem, som mange virksomheder har oplevet. Hos Frokostordninger.dk går vi meget op i vores kunders tilfredshed, hvorfor du kan være helt sikker på, at alle leverandører af firmafrokost vi samarbejder med, vægter kvaliteten højt. Friske råvarer, fantastisk kundeservice, brede variationer, lækre smagsoplevelser og fleksibilitet er alle nøgleord, når der serveres firmafrokost til dit firma. Samtidigt kan du og dit firma skifte mellem leverandørernes køkkener. Det betyder, at I løbende kan sætte jeres eget præg på jeres firmafrokostordning. Vi tør dog godt sige, at vi er verdensmestre i at finde køkkener, der meget præcist matcher jeres behov, så I ikke får lyst til at skifte!
Har du spørgsmål til firmafrokosten? kontakt os her.

Formålet med Frokostordninger.dk er netop at skabe og formidle kontakt mellem dig og den rette leverandør. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, hvilket ikke tager længere tid end 2 minutter.

Herefter vil du helt gratis modtage tre tilbud på en lækker firmafrokost. Det gør beslutningen meget nemmere, og du behøver ikke at ringe rundt til alle byens udbydere af firmafrokost og indhente tilbud. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, hvorfor det står frit for jer, om I vil takke ja til et af tilbuddene! Levering er muligt i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

Få tilbud på firmafrokost til medarbejderne

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner

Mangler du inspiration til din firmafrokost?

Skal du forkæle dine medarbejdere med en spændende og velsmagende firmafrokost, kan det nogle gange være svært at være opfindsom. Firmafrokosten skal gerne indeholde elementer, som alle i firmaet kan lide og kender – samtidigt skal smagsoplevelserne være spændende og madretterne skal være mættende. Hvis du leder efter netop denne form for firmafrokost, der smager fantastisk uden at blive kedelig, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi formidler kontakten mellem dig og professionelle leverandører af firmafrokost, da du nemt og hurtigt kan indhente tre tilbud fra kvalitetssikrede udbydere af firmafrokost på vores platform. Indhent de gratis og uforpligtende tilbud her.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra: