I Danmark er vi vilde med økologi og flere ønsker en økologisk frokostordning på arbejdspladsen. Faktisk er vi så vilde med økologi, at vi er det land i verden, der har den største økologiske markedsandel. Det er især på grøntområdet – herunder grøntsager og frugt – at vi foretrækker vores varer uden sprøjtemidler. Den økologiske markedsandel er kun vokset med årene, og det forventes, at den stiger yderligere i fremtiden. Heldigvis er der kommet flere muligheder for at vælge økologiske frokostordninger i både København, Nordsjælland og Århus.

Økologisk frokostordning

Få serveret økologisk frokostordning på arbejdspladsen

I vores øjne er det vigtigt, at udvalget af frokostordninger afspejler og følger de behov og krav, som forbrugerne stiller. Af samme årsag er vi fortalere for, at man også skal kunne finde en økologisk frokostordning til sin arbejdsplads, hvis det er der, behovet er. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med en række af køkkener, som er frontløbere og derfor alle er gået 100 procent ind i kampen om at udbrede økologi. Du kan derfor glæde dig til at sætte tænderne i den delikate mad, som er behandlet med respekt for det gode måltid – uden sprøjtemidler.

Vi mener, at der skal være noget for enhver smag, og derfor kan du – hvad end du er på jagt efter det økologiske måltid, det sunde måltid, det danske traditionelle måltid, eller det varierende – finde en god løsning hos os!

Derfor skal du vælge os

  • Vi garanterer en stabil og høj kvalitet

  • Vi udvælger køkkener med stor kundetilfredshed

  • I får en varieret frokostordning hver dag

  • Vi leverer DK’s bedste service til din arbejdsplads

  • I får fleksibilitet ved ændringer og specifikke ønsker

Den økologiske produktion er kendetegnet ved, at der tages hensyn til både natur, miljø og dyrevelfærd. Når økologiske fødevarer forarbejdes, bruges der så få tilsætningsstoffer (E-numre) som overhovedet muligt. Én af fordelene ved denne mere naturlige mad er, at det oftest giver en meget mere intens smagsoplevelse. Råvarerne smager simpelthen bare af mere.

Det økologiske spisemærke – hvad er det?

Hvis man som gastronomisk virksomhed – restaurant, kantine, industrikøkken, frokostordning etc. – har lyst til at støtte den økologiske produktion og implementere det i sit madkoncept, kan man stræbe efter et såkaldt økologisk spisemærke. Spisemærket findes i både guld, sølv og bronze, og det illustrerer, hvor stor en del af de anvendte råvarer, der er økologiske. Nedenfor kan du se, hvor stor en andel af økologiske råvarer, man skal have for at opnå de respektive mærker:

  • Guldmærket: 90-100 procent økologi
  • Sølvmærket: 60-90 procent økologi
  • Bronzemærket: 30-60 procent økologi

Der er altså gradbøjninger af, hvor meget økologi der indgår i fødevareproduktionen. Når virksomheder tildeles mærkerne, er du således som forbruger oplyst om, hvor meget økologi du kan forvente fra en konkret frokostordning.

Hos Frokostordninger.dk kan du nemt finde en økologisk frokostordning i København, Nordsjælland eller Aarhus. Du skal blot beskrive jeres ønsker, når du udfylder formularen. Så gør vi vores bedste for at matche jeres behov op med det helt rette køkken. I får tre tilbud tilsendt, som I frit kan vælge mellem – og der er ikke nogen forpligtelser.

Mad fra økologisk frokostordning

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner