Frokostordning Vesterbro – Gør frokosten nem

Er du en del af en virksomhed eller institution, der har behov for en frokostordning på Vesterbro? Hvis ja, så vil denne side falde på et rigtigt tørt sted. Her på siden kan du nemlig læse om, hvordan du billigst muligt får indført en frokostordning på arbejdspladsen på Vesterbro. Det har aldrig været nemmere at finde en billig leverandør af mad. Læs mere om det herunder.

Indhent tre tilbud på frokostordninger på Vesterbro

I dag kan du ved hjælp af den frembrusende teknologi bruge internettet til at bestille en god og sund frokostordning. Rent lavpraktisk sparer det dig for en masse tid, da du tidligere måtte fysisk ud til køkkenerne. Det sparer dig dog yderligere tid, hvis du bestiller frokosten gennem en portal som Frokostordninger.dk. Vi har nemlig skåret alle de unødvendige processer fra – eller vi har hvert fald flyttet dem fra dit bord hen til vores.

Frokost leveret til arbejdspladsen

Som frokostportal har vi indgået solide samarbejdsaftaler med køkkener, der alle har et særligt fokus i madlavningen og en lang række kan levere en frokostordning til arbejdspladser på Vesterbro. Alle køkkener er valgt ud fra høje kvalitetskrav og høj kundetilfredshed. Fordelen ved, at vi allerede har disse samarbejder, er, at vi nemt kan indhente de bedste tilbud. Tilbud, som er presset helt i bund, og som du ikke vil kunne finde billigere, hvis du selv skulle ud at lede. Det eneste, du skal gøre for at finde en frokostordning på Vesterbro, er at udfylde vores formular her på hjemmesiden. Så finder vi hurtigt de køkkener, der matcher jeres efterspørgsel. I slipper således selv for at kontakte diverse leverandører – I skal bare beskrive jeres opgave – eksempelvis hvis I ønsker en bestemt form for mad.

Frokostordning vesterbro

denne side kan du lynhurtigt udfylde en tilbudsformular, hvorefter du vil modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på en frokostordning.

Den helt store fordel ved at bruge Frokostordninger.dk er, at den sparer dig for både tid og penge. De tre professionelle frokostfirmaer, der skal komme med et tilbud, er godt klar over, at de kæmper om dig som kunde. Derfor er de nødsaget til at have en lav pris, hvis du overhovedet skal skænke dem en tanke – og det er det, der sparer dig for en masse penge.

Vi sørger for fantastisk frokost til virksomheder i hele København. Foruden Vesterbro leverer vi firmafrokost til virksomheder på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra på Vesterbro:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner