Hos Frokostordninger.dk servicerer vi små og store virksomheder i Danmark. Vi tilbyder vores frokost-levering i København, Nordsjælland og Århus. Hvis I er på udkig efter en lækker og nærende frokostordning, så bliver det ikke nemmere end hos frokostordninger.dk. 

For vores frokost-levering i København gælder det, at vi også leverer i Storkøbenhavn. Så hvis din arbejdsplads er beliggende i yderkanten af københavnsområdet, leverer vi frokosten uden problemer. 

Indhent 3 uforpligtende tilbud

Vi har Danmarks mest tilfredse frokostkunder

Vores frokostkunder er de mest tilfredse i Danmark, hvilket vi er meget stolte over. Kombinationen af vores dygtige samarbejdskøkkener og et super simpelt koncept gør, at vi kan levere frokostordninger, som vores kunder er vilde med. Hvis I vil vide hvorfor vores kunder er så tilfredse, kan I let tilmelde jer vores frokostordning.

Stort udvalg

Vi samarbejder med en lang række dygtige og passionerede køkkener, som sikrer høj kvalitet samt et stort udvalg af frokostmenuer. Vores kuvertpriser starter fra 42 kr., så uanset budgettets størrelse kan vi tilbyde velsmagende frokost leveringer til glæde for jeres medarbejdere. Uanset hvilken frokostordning I vælger, sørger vi for, at jeres frokost er velsmagende og nærende. Hvis I har andre ønsker eller krav til frokost leveringen, skal I blot gøre os opmærksomme på det, når I indtaster jeres krav og ønsker.

Spar tid og ressourcer på frokost levering i København, Nordsjælland og Århus

Ved at vælge frokostordninger.dk slipper I for at skulle bruge tid og kræfter på selv at skulle undersøge markedet. Vi er bindeleddet mellem jer og køkkenet, og derved slipper I for at skulle kontakte en lang række restauranter og køkkener for at indhente priser og sammenligne kvaliteten. Derved sparer I både tid og ressourcer på jeres frokost levering i København, Nordsjælland eller Århus.

Hvis vores koncept har fanget din opmærksomhed, eller du har spørgsmål til vores frokost levering, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

7 gode grunde til at vælge frokostordninger.dk

  • Vi indhenter tilbuddene for dig til de bedste priser

  • De køkkener, vi indhenter tilbud fra, har høj kundetilfredshed

  • Det tager kun 2 minutter at udfylde formularen

  • Mulighed for at beskrive specifikke ønsker til frokostordningen

  • Mange muligheder: Vegetarisk, økologisk, traditionel, varmt/koldt mm.

  • Fleksibilitet ift. specifikke krav og ændringer

  • ALTID fokus på din tilfredshed som kunde

Super simpelt koncept med fokus på bekvemmelighed

Hos frokostordninger.dk har vi gjort processen med at få en ny frokostordning helt simpel. Som virksomhed skal I blot bruge nogle få minutter på at indtaste nogle informationer om, hvordan jeres virksomhed kunne tænke sig, at frokostordningen skal se ud. Derefter vil I modtage tre tilbud, som svarer til jeres ønsker. Blandt disse uforpligtende tilbud, kan I vælge lige netop den frokost levering, der passer bedst til jeres behov. 

Mange fordele ved en frokostordning

Der er mange fordele ved at vælge en fast frokostordning. Udover at være et gode, som medarbejderne vægter højt, så har det også fordele for arbejdsgiveren. Mange potentielle medarbejdere undersøger medarbejderforholdene hos en kommende arbejdsgiver, herunder om arbejdspladsen har en attraktiv frokostordning. Derudover er en sund og nærende frokostordning en god forudsætning for, at medarbejdernee er sunde og produktive.