Flere og flere fravælger kødet og bliver vegetarer eller veganere, og derfor efterspørger flere virksomheder en vegetar frokostordning til medarbejderne. Ifølge Vegetarisk Forening var der i 2018 ca. 140.000 danskere, som levede vegetarisk, og det tal har været stigende år for år. Det kan dog være svært at finde steder, som tilbyder lækker vegetarmad, da udbuddet ikke altid er prangende. Du har måske oplevet i din egen kantine på arbejdet, at der ikke har været ret mange muligheder for en vegetarisk frokostordning.

Hos frokostordninger.dk har du netop muligheden for at beskrive dine præcise ønsker til en vegetar frokostordning. Vi samarbejder med en række spændende cateringkøkkener, som tilbyder lækre, mættende og inspirerende frokostløsninger med det vegetariske køkken i fokus. Når du kontakter os med dine ønsker, sørger vi for at matche dem med 3 gode tilbud på en vegetar frokostordning til din arbejdsplads.

Vegetar frokostordning

En vegetarisk frokostordning kan være en god måde at få grøntsager

Hvad end dig og dine kollegaer alle er vegetarer eller ej, kan en vegetarisk frokostordning være rigtig lækker. Det kræver måske lige lidt overtalelse over for de faste kødspisere, men vi garanterer for, at der er masser af fordele, og at det ikke behøver være kedeligt. En vegetar frokostordning er ofte rig på grøntsager og på madvarer, som vi måske ikke normalt ville få så meget af derhjemme – det kunne eksempelvis være forskellige former for bønner.

En vegetarisk frokostordning kan være en rigtig god mulighed for at få serveret grøntsager på en ny og lækker måde og generelt få udvidet sin gastronomiske horisont. Du genkender måske allerede den dårlige samvittighed over ikke at få nok grøntsager på hjemmefronten. Det problem kan imødekommes ved at takke ja til at afprøve en vegetarisk frokostordning.

Indhent gratis 3 tilbud

3 tilbud, der matcher dit ønske om vegetarisk frokostordning

Hvis din arbejdsplads er nysgerrig på, hvilke former for vegetariske frokostordninger der er at vælge imellem, er I mere end velkomne til at udfylde en formular, hvor I beskriver jeres ønsker. Så vender vi tilbage med 3 tilbud, som I kan vælge fra.

Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbuddene. Frokostordninger.dk gør det nemt for jer at finde den rette frokostudbyder.

Få lækker og sund mad på arbejdet

I en vegetar frokostordning vil der som regel være masser af grøntsager i retterne, og derfor er maden også tit en sundere løsning (med det sagt, kan en vegetarisk frokostordning selvfølgelig bestå af en masse andre ingredienser, der også rækker udover grøntsager). Derudover kan det være en fordel at servere sund mad på arbejdspladsen, da der er en klar sammenhæng mellem koncentrationsevnen og den mad, der indtages. I det lange løb kan det derfor være en god investering at kunne tilbyde en vegetar frokostordning til medarbejderne.

Fordelene ved at vælge vegetarfrokost hos os

  • Vi formidler kontakt mellem dig og udbydere af frokostordninger

  • Vores leverandører vægter både velsmag, sundhed og mæthed

  • Ekstrabestillinger hos de forskellige køkkener, hvis det ønskes

  • Vi indhenter tilbuddene og giver dig gode priser

  • Vi gør det at bestille frokost nemt og overskueligt

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner

Et udvalg af køkkener, som serverer vegetarisk frokost: