Få en smagfuld vegetarisk frokostordning på arbejdspladsen

Flere og flere virksomheder ønsker en vegetar frokostordning til medarbejderne, da flere fravælger kødet og ønsker vegetariske muligheder.

Hos frokostordninger.dk har du mulighed for at beskrive dine præcise ønsker til en vegetarisk frokostordning. Vi samarbejder med en række spændende cateringkøkkener, som tilbyder lækre, mættende og inspirerende frokostløsninger med det vegetariske køkken i fokus. Når du kontakter os med dine ønsker, matcher vi dem med 3 gode tilbud på en vegetar frokostordning til din arbejdsplads.

Få vegetar frokostordning på arbejdspladsen

Hvad indeholder en vegetarisk frokostordning?

Vores vegetariske køkkener har fokus på inspirerende og varieret kvalitetsmad, som smager og mætter godt. Vi kan sammensætte jeres vegetariske frokostordning ud fra jeres behov og ønsker. En vegetarisk frokost består typisk af en lun ret, en let salat, en fyldigere salat, pålæg og brød. Har I medarbejdere med allergier (gluten, mælk mv.) skræddersyer vi en frokostordning, som tager hensyn til alle.

Eksempler på varme vegetaretter

 • Stegt halloumi med salat af couscous, feta og daddeltomater
 • Teriyakimarinerede grøntsager med wokstegte nudler og cashews
 • Thaigryde med grøn karry, kokosmælk og blomkål
 • Vegetariske enchiladas

Pålæg

 • Auberginemousse rørt med feta
 • Kartoffelmad med tomat og karse
 • Kogt æg med tomat og kørvel
 • Dagens ost med garniture

Salater

 • Friske salater eller råkost med dressing
 • Bagt fennikel med sort sesam og thaibasilikum
 • Vandmelon med feta og ristede græskarkerner
 • Peberfrugter med spirer og soja sauce

Er I glade for retter uden kød, men med en masse grøntsager? Så kunne I måske også være interesseret i den veganske frokostordning helt uden animalske fødevarer.

Fordelene ved at vælge en vegetar frokostordning hos os

 • Vi formidler kontakt mellem dig og udbydere af frokostordninger

 • Vores leverandører vægter både velsmag, sundhed og mæthed

 • Ekstrabestillinger hos de forskellige køkkener, hvis det ønskes

 • Vi gør det at bestille frokost nemt og overskueligt

 • Vi indhenter tilbuddene og giver dig gode priser

3 skræddersyede tilbud på vegetarisk frokostordning

Hvis din arbejdsplads er nysgerrig på, hvilke former for vegetariske frokostordninger I kan vælge, er I mere end velkomne til at udfylde en formular, hvor I beskriver jeres ønsker. Så vender vi tilbage med 3 skræddersyede tilbud. Det er gratis og uforpligtende. Frokostordninger.dk gør det nemt for jer at finde den rette frokostudbyder.

Få lækker og sund mad på arbejdet

I en vegetar frokostordning vil der som regel være masser af grøntsager i retterne, og derfor er maden også tit en sundere løsning (med det sagt, kan en vegetarisk frokostordning selvfølgelig bestå af en masse andre ingredienser, der også rækker udover grøntsager). Derudover kan det være en fordel at servere sund mad på arbejdspladsen, da der er en klar sammenhæng mellem koncentrationsevnen og den mad, der indtages. I det lange løb kan det derfor være en god investering at kunne tilbyde en vegetar frokostordning til medarbejderne.

En vegetarisk frokostordning kan være en rigtig god mulighed for at få serveret grøntsager på en ny og lækker måde og generelt få udvidet sin gastronomiske horisont. Du genkender måske allerede den dårlige samvittighed over ikke at få nok grøntsager på hjemmefronten. Det problem kan imødekommes ved at takke ja til at afprøve en vegetarisk frokostordning.

Udvalgte vegetardage?

Ønsker I at variere frokostordningen med fokus på det grønne køkken og bæredygtig mad en gang imellem? Så kan I nemt vælge, at en eller flere af ugens dage skal være vegetariske. Vi kan tilpasse frokostordningen præcis efter jeres præferencer. Vores samarbejdskøkkener har lang erfaring med det vegetariske køkken og kan derfor tilbyde lækre og velsmagende vegetarretter til jeres virksomhed.

En vegetarisk frokostordning 

Hvad end du og dine kollegaer alle er vegetarer eller ej, kan en vegetarisk frokostordning være rigtig lækker. Vegetarisk mad er ofte rig på grøntsager og på madvarer, som vi måske ikke normalt ville få så meget af derhjemme – det kunne fx være forskellige former for bønner og grøntsager. Det kræver måske lige lidt overtalelse over for de faste kødspisere, men vi garanterer for, at der er masser af fordele, og at det ikke behøver at være kedeligt!

Vi leverer til virksomheder i København, Nordsjælland og Århus. Læs mere om levering i København her, i Nordsjælland her og Århus her.

Et udvalg af køkkener, som serverer vegetarisk frokost: