Bredt udvalg af frokostordninger på Nørrebro

Kunne du godt tænke dig at få indført en frokostordning i din virksomhed på Nørrebro leveret af et lokalt frokostfirma? Hvis ja, så brug lige de næste par minutter på at læse med her.

Som du nok allerede ved, så findes der et hav af forskellige frokostfirmaer på Nørrebro. Derfor kan det godt tage lidt tid at kontakte dem alle for et godt tilbud. I stedet for at bruge tid på at kontakte dem alle, så kan du i stedet blot udfylde én formular og få de tre bedste tilbud fra lokale frokostfirmaer – helt gratis.

Formularen skal udfyldes på denne side ganske gratis og uforpligtende. Ved at benytte dig af den, er du garanteret nogle super gode tilbud, der uden tvivl er billigere, end hvis du selv skulle rundt og hente tilbud hos de forskellige frokostfirmaer.

Frokostordning Nørrebro

Vælg en sund frokostordning og få et bedre arbejdsmiljø

Det kan i den grad anbefales at vælge en sund frokostordning, da det uden tvivl vil give et bedre arbejdsmiljø. Sund mad giver som sagt energi og overskud, og det kan mærkes direkte på dine medarbejderes effektivitet.

Dog anbefales det altid at tage dine medarbejdere med på råd, når der skal besluttes, hvad for noget mad, der skal serveres i frokostpausen. På den måde sikrer du en demokratisk og fair løsning.

Vi leverer i hele Storkøbenhavn og dækker et stort område, herunder bydelene Amager, Frederiksberg, Vesterbro og Østerbro. Hvis du er i tvivl, om vi leverer til netop din arbejdsplads, er du altid velkommen til at kontakte os!

Nørrebro er rig på madmuligheder

Nørrebro er ét af de kvarterer i København, hvor maden virkelig spiller en vital rolle. Over alt i de små gader finder du hyggelige og autentiske restauranter og cafeer med originale koncepter. Der findes noget for næsten enhver smag – alt fra den dyre michelin-restaurant til den autentiske og lokale café, hvor du kan blive mæt for næsten ingen penge.

Vil du overføre den madsmittende stemning til arbejdet, kan I overveje at investere i en frokostordning på Nørrebro. På den måde får I hele den sociale madoplevelse hver dag – et  samlingspunkt for alle kollegaerne. Og så kan I jo altid tage ned på den lokale café efter arbejde.

Hvis I allerede har et par yndlingssteder eller yndlingskoncepter, kan I altid prøve at beskrive dette i formularen, når I indhenter tilbud. Så vil vi hos Frokostordninger.dk forsøge at finde køkkener, der matcher netop dette.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra på Nørrebro:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner