En bæredygtig frokostordning er for mange firmaer blevet vigtigere og vigtigere inden for de senere år. Det kommer af, at vi som forbrugere gradvist bliver mere bevidste om, hvad det er for et aftryk, vi efterlader. Særligt snakken om, hvad vores madindtag gør ved kloden, har nået mediebilledet. Hos Frokostordninger.dk er vi da også af den opfattelse, at det er en vigtig snak at tage. En reel forskel kræver dog noget mere end snak – det kræver handling. I kan derfor også vælge at gøre jeres frokostordning 100 procent CO2-neutral.

FÅ TILBUD PÅ EN BÆREDYGTIG FROKOSTORDNING

Vi er stolte af at samarbejde med køkkener, der kan tilbyde bæredygtig frokostordning fyldt med kraftfuldt smag og fantastiske råvarer. Det kunne eksempelvis være en vegetarisk eller vegansk frokost, hvor kødet er valgt fra. Og hvis der allerede her opstår en tanke i dit hoved om, at maden bliver kedelig, så bliver vi nødt til at punktere den fordom lige med det samme. Vores samarbejdskøkkener, der laver bæredygtig mad, har mange års erfaring inden for feltet og er eksperter i at fremkalde og fremhæve dybe og intense smage. Vi vil næsten med garanti love, at I ikke kommer til at savne noget, hvis I investerer i en bæredygtig frokostordning. Du er i meget trygge hænder, når du samarbejder med Frokostordninger.dk.

Vi har rigtig mange år på bagen og kan garantere: 

  • En KlimaPositiv® frokostordning, hvis I vælger at bidrage med 91 øre per kuvert, da vi samarbejder med EatCO2
  • En frokostordning i høj kvalitet HVER dag – glemt alt om, at kvaliteten daler efter et par måneder
  • Fleksibilitet, hvis I eksempelvis har ændringer eller specielle ønsker
  • Danmarks bedste service. Vi har det godt, når I også har det – og vi løber langt for, at det sker
Baeredygtig frokost
Krydderurter, lokal mad

Tips til at spise mere bæredygtigt

Der er mange måder hvorpå, man kan spise mere bæredygtigt. Men som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvordan og hvor man skal starte. For hvad betyder det egentligt at spise bæredygtigt, og hvornår kan mad placeres i den kategori? En bæredygtig frokostordning er én af måderne, hvis man som virksomhed vil lette det CO2-aftryk, man sætter i verden. Men hvis vi virkelig skal rykke, kræver det både forandring i erhvervslivet og i det private. Heldigvis kan vi selv være med til at påvirke sidstnævnte. Hvis du gerne vil ændre på dine vaner derhjemme, kan du med fordel gøre brug af følgende råd i dagligdagen:

  • Mindsk madspildet derhjemme – køb kun det, du har brug for, også selvom der er mængdetilbud

  • Spis mindre kød. Der er masser af inspiration på nettet til kødfrie retter. Vi har også skrevet et blogindlæg om emnet

  • Spis lokalt – vælg råvarer, der dyrkes lokalt fremfor de, der eksempelvis skal flyves ind

  • Spis efter sæson for at undgå for meget transport

Vi sidder klar, hvis I har nogen former for spørgsmål, der vedrører en bæredygtig frokostordning. Ønsker I eksempler på den mad, I får? Ønsker I uddybende info om, hvordan køkkenerne er bæredygtige? Eller noget helt tredje?

Kontakt os på telefon +45 70 66 63 69 eller mail: info@frokostordninger.dk