Få en frokostordning i den lille virksomhed

Arbejder du i en mindre virksomhed, kan det nogle gange være svært at finde den rette frokostordning, da visse leverandører kun samarbejder med større firmaer. Vi mener dog, at en god frokost er essentiel for et godt arbejdsmiljø på flere måder, hvorfor små virksomheder også bør kunne nyde godt af en frokostordning. Derfor tilbyder vi frokostordning til små virksomheder med helt ned til 8 kuverter.

De fleste virksomheder ønsker et højt trivselsniveau, fordi det både indikerer et godt arbejdsmiljø, men også påvirker produktivitet og resultater. Arbejdsglæden hænger ikke kun sammen med de konkrete opgaver, man som medarbejder beskæftiger sig med, men også med det sociale miljø i en virksomhed. Det gælder også, selvom man bare er et lille firma. Dét vil vi gerne hjælpe dig i mål med ved brug af en sund og selskabelig frokostordning til en lille virksomhed!

Frokosten er et fælles samlingspunkt, hvor man som kollegaer har mulighed for at vende dagens nyheder og socialisere, og så er maden, man indtager, også afgørende for ens koncentrationsevne på arbejdet. Af samme årsager tilbyder vi også frokostordning til små virksomheder. Vi leverer frokostordninger til både København, Århus og Nordsjælland.

Frokosten som samlingspunkt

Hvad end du sidder i en stor eller mindre virksomhed, så er frokosten et vigtigt omdrejningspunkt for det sociale på arbejdspladsen. Det er dét tidspunkt på dagen, hvor der kan udveksles sjove historier fra weekenden, hvor der kan sparres om et vigtigt emne, som I er motiverede omkring, eller hvor I blot kan nyde at være samlet alle sammen uden en væg af computere imellem jer.

Du kan vælge at være strategisk og påtage et ansvar for dine medarbejderes sundhed. Det betaler sig nemlig også for virksomheden. Hvis du er ejer af en lille virksomhed, kan det måske virke som et unødvendigt tiltag at sørge for frokostordning til dine medarbejdere, men det kan have positive konsekvenser, hvis virksomhedsejere skaber rammer for en sundere frokost på arbejdspladsen. Undersøgelser viser, at en sundere arbejdsplads fremmer lavere sygefravær, større arbejdsglæde og en øget produktivitet. Så skal vi ikke starte et sted, der er for alle? Ved maden. Vi sørger for at tilpasse frokostordning til små virksomheder, så både du og dine medarbejdere synes, det er et match.

Frokost, sm¨å virksomheder

En frokostordning til små virksomheder er en gode måde at skabe et bindepunkt for det sociale fællesskab på kontoret, hvor I sammen kan nyde et velstrikket måltid. Kender I små virksomheder, som trænger til en frokostordning – eller kan I selv være med på den vogn? Så er I velkomne til at kontakte os eller indhente 3 tilbud ganske gratis.

Frokostordning til små virksomheder: Sådan foregår det 

Vi tilbyder frokostordning til små virksomheder, fordi vi gerne vil tilbyde god mad til alle former for firmaer, og det er ganske nemt at komme i gang. Sidder du lige nu og overvejer, om I som virksomhed bør investere i en frokostordning, så skal I blot starte med at udfylde en formular.

I formularen har I mulighed for at beskrive jeres opgave; hvad I har af forventninger til jeres frokostordning, hvilken slags mad I ønsker, om der er et bestemt verdenskøkken, I foretrækker, samt om I har nogle specielle krav eller behov. Herefter kan du læne dig tilbage, mens vi indhenter tilbud fra de køkkener, som matcher jeres behov. Vi finder i alt 3 tilbud, som jeres virksomhed kan vælge ud fra. I er selvfølgelig ikke forpligtet til at takke ja, hvis der ikke er noget, som falder i jeres smag. Men vi håber selvfølgelig, at ét af vores tilbud på frokostordninger lyder fristende.

Og wupti! Så nemt er det at bestille frokostordning til små virksomheder. I slipper for kontakten mellem forskellige led i processen, og I slipper for at bruge tid på at indhente tilbud og priser, hvilket særligt kan være svært i små virksomheder, hvor hver person i forvejen har en masse ansvarsområder, der skal varetages.

Vi ser frem til at høre fra jer og sidder klar, hvis I skulle have spørgsmål.

Fordele ved en sund frokostordning til små virksomheder

  • Mere energi og overskud hos medarbejderne
  • Øget produktivitet
  • Øget velvære
  • Lavere sygefravær
  • Større trivsel
  • Et bedre image

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner