Fødevareallergi

3. maj 2022|Madfakta|

Folk, der har fødevareallergi fx glutenallergi, nøddeallergi eller æg og mælkeallergi, oplever på visse arbejdspladser, at der ikke tages hensyn til deres madallergi i virksomhedens frokostordning. Og det er er super ærgerligt, da de så ofte er nødt til at undlade at spise store dele af det, der bliver serveret,

God påskemad

1. april 2022|Find inspiration til madopskrifter|

Påsken står for døren og det betyder traditionen tro at familier og venner mødes og holder påskefrokoster over det ganske land med alt, hvad der sig dertil hører af påskefrokost mad og traditionel dansk påskemad. Står du og mangler inspiration til, hvad du skal servere af lækker påskemad, får du

Forårsmad

10. marts 2022|Find inspiration til madopskrifter|

I marts måned bliver det officielt forår, og dermed går vi varmere og endnu lysere tider i møde, og det bærer de danske råvarer præg af. Det er nemlig sæson for danske råvarer såsom: kartofler, rabarber, gulerødder, ramsløg, agurker, tomater og porrer, som man med fordel kan benytte sig af