Sous vide: Trin for trin guide
Sous vide betyder “under vakuum” og er en utrolig populær madlavningsmetode, hvor maden tilberedes i en vakuumpose i et vandbad ved en præcis og konstant temperatur over en længere periode. Fordelen ved tilberedning i en sous vide er, at den konstante temperatur over lang tid sikrer, at maden bliver tilberedt
Mad til to dage
I en travl hverdag kan det være rart og tidsbesparende at genbruge ingredienser og have mad til to dage eller måske endda mad til flere dage. Dertil kommer, at mad til to eller flere dage ofte betyder, at man har mindre madspild i husstanden. Det kan dog være kedeligt at
Vandbakkelser med lækkert fyld
Hvem kunne ikke godt spise vandbakkelser med fyld? Februar måned betyder jo, at de fleste danskere er gået amok i fastelavn og fastelavnsboller. Hvis du vil prøve noget lidt andet end den gammeldags fastelavnsbolle, er vandbakkelser med lækkert fyld en oplagt kage at kaste sig over i denne tid. Det
Rødbede: 4 måder, du kan bruge den i madlavningen
Rødbede er en af vinterens lækre råvarer, som kan bruges på mange forskellige måder. Den mørkerøde rødbede kan nemlig inkorporeres og spille en central rolle i både det søde og salte køkken, ligesom rødbede kan bruges til både lækre drikke og i madlavningen. Mulighederne er mange, og derfor giver vi
Vintermad: Inspiration til madlavning i januar
De kølige og mørke januardage indbyder til lækker vintermad, der giver velsmag og varme. Typisk forbinder vi vintermad med varme retter, der ofte kan passe sig selv i ovnen eller i gryden, og som langsomt spreder en duft i hele huset, der får mundvandet til at løbe. Vintermad med sæsonens
Sund kost og sunde madvaner: 6 gode råd
Sunde madvaner og sund kost er for mange mennesker i fokus netop nu. Julen er ved at have lagt sig, og det nye år nærmer sig med hastige skridt. For rigtig mange mennesker betyder det et større fokus på og ønske om en sundere livsstil med sund mad. Bliv klogere
Nytår: 7 gode råd til den hjemmelavede kransekage
Kransekage er en fast del af de fleste nytårsfester. Mange vælger at købe nytårskagen fra supermarkedet eller bageren, mens andre springer ud i en hjemmelavet kransekage. Overvejer du at springe ud i en hjemmelavet kransekage i år? Så læs med her. Vi giver dig nemlig de bedste tips og tricks
3 slags rødkål til julebordet
Rødkål hører julen til. Mange steder er det den helt klassiske af slagsen, som kommer på julebordet. Måske endda en bøtte med færdiglavet rødkål fra supermarkedet. Men faktisk er der mange andre måder, man kan bruge kålen - også på det klassiske julebord. Så er du frisk på at lave
Derfor hedder det æbleskiver: Bliv klogere på juleklassikeren
Hvis der er en ting, som hører julen til, så er det æbleskiver. Mange danskere kan ikke undgå æbleskiver i løbet af december måned. Det er nemlig en dansk delikatesse og juleklassiker, som ligger i bunkevis på frost i supermarkederne, på julemarkederne sælges de lune, og i mange hjem bages