Få bæredygtig mad i jeres frokostordning
At mad er bæredygtig, henviser til at maden er dyrket, transporteret og fremstillet med et lille CO2-aftryk, og dermed belaster miljøet mindst muligt. Det er vigtigere end nogensinde før at værne om miljøet og tænke grønt, og det vil vi hos Frokostordninger.dk gerne vil med til at støtte op om,
Fødevareallergi
Folk, der har fødevareallergi fx glutenallergi, nøddeallergi eller æg og mælkeallergi, oplever på visse arbejdspladser, at der ikke tages hensyn til deres madallergi i virksomhedens frokostordning. Og det er er super ærgerligt, da de så ofte er nødt til at undlade at spise store dele af det, der bliver serveret,
Sunde snacks
Når det er blevet weekend, er det tid til at slappe af og hygge sig. For mange består hygge i at spise noget god mad, og måske få et glas rødvin eller to. Og senere står den måske på hygge foran tv’et, mens man ser en god film. Og her
4 gode grunde til at spise danske råvarer i sæson
Der er i de senere år kommet større fokus på at spise efter sæsonen råvarer i Danmark. Det er i høj grad takket være en række danske kokke, der i 2004 skabte et madmanifest, der skulle skabe mere fokus nordiske råvarer i sæson og madtraditioner. Det blev døbt Ny Nordisk
God påskemad
Påsken står for døren og det betyder traditionen tro at familier og venner mødes og holder påskefrokoster over det ganske land med alt, hvad der sig dertil hører af påskefrokost mad og traditionel dansk påskemad. Står du og mangler inspiration til, hvad du skal servere af lækker påskemad, får du
Forårets råvarer: Ramsløg
Her i det tidlige forår starter sæsonen for ramsløg. Ramsløg er sammen med svampe en af de råvarer, som vi danskere kan gå ud i naturen og finde og plukke selv. Da størstedelen af os finder vores mad i køledisken i supermarkedet, kan det for mange være en særlig oplevelse
Forårsmad
I marts måned bliver det officielt forår, og dermed går vi varmere og endnu lysere tider i møde, og det bærer de danske råvarer præg af. Det er nemlig sæson for danske råvarer såsom: kartofler, rabarber, gulerødder, ramsløg, agurker, tomater og porrer, som man med fordel kan benytte sig af
Romantisk middag for to derhjemme til valentinsdag
Traditionen tro falder Valentinsdag - også kendt som "de elskendes helligdag" - d. 14. februar. På denne dag er der tradition for at kærestepar fejrer deres kærlighed til hinanden ved at give hinanden små gaver, postkort med videre. Ligesom det også er tradition at de spiser en god middag sammen.
Fastelavn er mit navn
De fleste både børn og voksne holder af fastelavn. Det er dog nok af forskellige årsager. Grunden til at børn holder af fastelavn, er fordi de får lejlighed til at klæde sig ud som det, de allerhelst gerne vil være. Og voksne holder af fastelavn, fordi de får lejlighed til