Frokostordninger København – Levering til arbejdspladser i hele byen

Frokostordninger.dk leverer en lækker frokostordning i København til små og store virksomheder. Altid stabilt, i høj kvalitet og med fokus på dine ønsker. Om din arbejdsplads ligger i København K, på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager eller det øvrige Storkøbenhavn, så sørger vi for levering af en lækker frokostordning. Find din frokostordning i København via os, så garanterer vi høj kvalitet HVER gang.

Prøv en lækker og varieret frokostordning i København

Vi tilbyder spændende og varierende frokostretter, og vi oplever stor tilfredshed med det høje, stabile niveau gennem mange år. Du kan altid nemt skifte køkken med kort varsel – uden besværlig administration og lange opsigelsesfrister.

I tvivl? Kontakt os på +45 70 66 63 69. ELLER få gratis 3 tilbud på en frokostordning i København ud fra dine ønsker og budget:

Vi skræddersyer den rette frokostordning:

 • Høj kundetilfredshed hos de køkkener, vi samarbejder med

 • Stort udvalg: økologisk, vegetarisk, vegansk, traditionelt m.m.

 • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener

 • Fleksibilitet ift. specifikke krav og ændringer

 • Vi formidler kontakt mellem dig og leverandøren

 • ALTID fokus på din tilfredshed og dine ønsker

 • Afprøv flere køkkener med kort varsel (1-3 uger)

 • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser

– Høj kvalitet, stabilitet og tilfredshed er altid i fokus hos os!

Eksempel på mad i frokostordning i København og Nordsjælland
Frokostordning i København - eksempel på ret
Frokost-eksempel_koebenhavn 2

Et udvalg af de køkkener, som leverer frokosten i Storkøbenhavn:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner

Stort udvalg blandt de bedste frokostordninger i København

Da vi samarbejder med så mange fantastiske køkkener i høj kvalitet, kan I vælge næsten lige præcis det koncept, I har lyst til. I kan fx prøve:

 • Buffet eller portionsanrettet frokost
 • Vegetarisk frokostordning
 • Vegansk frokostordning
 • Traditionel dansk mad
 • Koldt eller varmt bord
 • Sund frokostordning
 • Økologisk frokost

Har I andre ønsker? Det er sjældent et problem! I beskriver blot jeres ønsker til frokosten, når I udfylder formularen og indhenter tilbuddet.

Vi vægter stabilitet, kvalitet og fleksibilitet

Hos Frokostordninger.dk brænder vi for at finde den rigtige frokostløsning til vores kunder. Det er vigtigt for os, at alle vores samarbejdspartnere kan deres kram, hvilket både gælder for vores københavnske, nordsjællandske og århusianske køkkener – og det kan de! Når du bestiller din frokost gennem os, kan du være sikker på at få mad, som er kokkereret med masser af passion og ikke mindst kvalitet!

“De er rigtig gode til at matche os op med køkkener, der passer til vores medarbejdere. Det er super nemt, at skifte køkken, hvis man ønsker at prøve et andet køkken i en periode. Kan varmt anbefale dem” 
Martin

Som din frokostleverandør tilbyder vi:

 • Et bredt udvalg af lækker, varieret kvalitetsfrokost hver dag

 • Nem mulighed for at afprøve flere køkkener med kort varsel

 • Sund og nærende mad for både kødspisere og veganere

 • En frokostleverandør med fokus på bæredygtige tiltag

 • God service – vi står altid klar til at hjælpe!

Få 3 uforpligtende tilbud på en lækker frokostordning, der ikke daler i kvalitet. Fortæl os om jeres ønsker, og vi indhenter tilbuddene til jer. Vi sender udelukkende tilbud fra kvalitetskøkkener med høj kundetilfredshed.

Vi har kuvertpriser fra 54 kr.

Prisen på frokostordninger i København varierer meget, hvorfor det kan betale sig at indhente flere tilbud og derved få en bedre idé om niveauet. Det sørger vi også for at gøre for dig hos Frokostordninger.dk – vi indhenter tilbud fra 3 forskellige køkkener. Du vælger selv budgettet, hvorefter vi finder de køkkener, der både matcher pris og ønsker til mad. Kuvertpriserne starter på 54 kr. per kuvert, da vi ønsker at kunne garantere en god kvalitet.

Spar tid og penge ved at indhente et frokosttilbud

Der findes i København mange frokostfirmaer af varierende kvalitet, og at finde en pris på dem enkeltvis kan hurtigt blive tidskrævende. Når du indhenter tre tilbud har du gode muligheder for at spare mange penge. De forskellige frokostfirmaer i København har nemlig presset prisen i bund for at blive taget i betragtning af dig som kunde. Ønsker du den bedste madordning med hensyn til både pris og kvalitet, skal du dog have mulighed for at sammenligne.

Bruger du ovenstående tilbudsmetode kommer de gode tilbud direkte til dig. Derfra bliver det nemt at finde og vælge det rette frokosttilbud til din virksomhed.

Frokostordning København

Frokostordning i København? Der er mange fordele for dit firma

Det giver gode sociale fordele og styrker sammenholdet, når medarbejderne kan samles om en fælles frokostordning. Vi har over 13 års erfaring i frokostbranchen, og høj kundetilfredshed er altid i højsædet hos os. Har du og dine kollegaer lyst til at prøve en lækker og velsmagende frokostordning på din arbejdsplads? Brug kontaktformularen, udfyld den med budget og ønsker og indhent 3 tilbud i dag.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om frokostordninger

Hvad er prisen på en frokostordning i København?

Det er selvsagt meget forskelligt, hvad en frokostordning koster hos de forskellige firmaer. Prisen kan variere ud fra hvor mange antal kuverter, I bestiller, hvor god kvaliteten af maden er og blot prissættelsen hos det enkelte frokostfirma. Hos Frokostordninger.dk varierer prisen fra 42 kr. til +56 per kuvert. Du har selv mulighed for at bestemme, hvad budgettet skal være. Læs mere her.

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Det er forskelligt fra firma til firma, hvilket område de leverer til. Der findes flest frokostfirmaer omkring København, men også her varierer det, om de leverer til hele Storkøbenhavn eller kun til det, man kan kalde København-by. Er jeres virksomhed beliggende tæt på en større by, burde det være muligt at finde et firma, der leverer. Forhør jer dog altid hos det enkelte firma, og spørg også ind til, hvad prisen for levering bliver. Det varierer også meget efter område. Hos Frokostordninger.dk leverer vi i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

Hvordan er reglerne omkring skat og frokostordning?

Når I investerer i en frokostordning, er det vigtigt at være obs på de regler, der følger med i forhold til SKAT. For at undgå beskatning er der defineret en minimumsgrænse for, hvad medarbejderne skal lægge i egenbetaling. Satserne for minimumsbetaling ligger på henholdsvis 15 og 20 kr. De 15 kr. er gældende, når der ikke er drikkevarer inkluderet i måltidet. Overholdes satserne, er tilskuddet fradragsberettiget. Hvis du ønsker yderligere information om beskatning af frokostordning, kan du læse mere her, hvor du også kan få gratis rådgivning på området.

Hvor længe er man bundet af en frokostordning?

Det fremgår i kontrakten med det respektive køkken, hvor lange man er bundet af en aftale. Her skal I kigge efter, hvad der står vedrørende opsigelsesperioden. Den typiske opsigelsesperiode er 30 dage til udgangen af en måned, men det kan variere meget.

Hvilke slags frokostordninger kan man få i København?

I dag kan man næsten få lige præcist den mad, man ønsker, i en frokostordning. Typisk kører hvert køkken med et koncepter i forskellige former. Eksempelvis er der i dag rigtig mange firmaer, der tilbyder en vegetarisk variant af en menu. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med køkkener i næsten alle afskygninger. Således er der mulighed for økologisk, vegetarisk, vegansk, dansk, sund, kold og varm frokostordning med mere. Der er også muligheder som eksempelvis smørrebrød og sandwich.

Kan virksomheder af alle størrelser få frokostordning?

I teorien kan alle virksomheder af alle størrelser bestille en frokostordning. Hos nogle køkkener i København foreligger der dog et minimum for kuverter, hvorfor de kun tilbyder frokostordning, hvis I er af en vis størrelse. Det kan være 5 kuverter, det kan også være 20 kuverter. Denne betingelse tilføjes ofte, da det ellers ikke altid kan betale sig at tilbyde en frokostordning. Det er dog også muligt at finde firmaer, som ikke har noget minimum, og hvor du derfor godt kan bestille frokostordning, hvis du sidder som alene mand/kvinde i firmaet.

Hvordan finder man en billig frokostordning?

Såfremt I gerne vil finde den billigst mulige frokostordning, fordi I har et stramt budget, så bør I indhente tilbud flere steder fra. På den måde kan I danne jer et overblik over prisniveauet og herudfra vurdere, hvad der er billigst. En anden løsning er at finde frokostordningen gennem en frokostportal, hvor I selv har mulighed for at indtaste et budget. Når frokostportalen indhenter tilbud, ved de således, hvilke økonomiske rammer de skal holde sig inden for.

Kan man skifte frokostordning løbende?

Hvis du har valgt at finde frokostordningen gennem en frokostportal, som samarbejder med en bred række af køkkener, vil det ofte også være en mulighed at skifte køkken. Hos Frokostordninger.dk/Frokostkonsulenten er det eksempelvis muligt med en varsel på blot 1-3 uger. Hvis I alternativt har lavet en aftale direkte med et køkken, vil det kræve, at I først opsiger kontrakten og derefter finder et andet køkken, som I vil prøve. Dette køkken laves der så en ny kontrakt med.