Frokostordninger.dk leverer en lækker frokostordning i København til små og store virksomheder. Altid stabilt, i høj kvalitet og med fokus på dine ønsker. Om din arbejdsplads ligger i København K, på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg eller det øvrige Storkøbenhavn, så sørger vi for at levere lækker frokost! Find din frokostordning i København via os, så garanterer vi høj kvalitet HVER gang.

Prøv en lækker og fleksibel frokostordning i København

Du kan nemt skifte køkken med kort varsel, hvis du ønsker – uden besværlig administration og lange opsigelsesfrister.

I tvivl? Kontakt os på +45 70 66 63 69. ELLER få gratis 3 tilbud ud fra dine ønsker:

Indhent 3 uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer den rette frokostordning:

 • Høj kundetilfredshed hos de køkkener, vi samarbejder med

 • Stort udvalg: vegetarisk, økologisk, traditionelt, varmt/koldt m.m.

 • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener

 • Fleksibilitet ift. specifikke krav og ændringer

 • Vi formidler kontakt mellem dig og leverandøren

 • ALTID fokus på din tilfredshed og dine ønsker

 • Afprøv flere køkkener med kort varsel (1-3 uger)

 • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser

– Høj kvalitet, stabilitet og tilfredshed er altid i fokus hos os!

Frokost-eksempel_koebenhavn 2

Et udvalg af de køkkener, som leverer frokosten i Storkøbenhavn:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner

Stort udvalg blandt frokostordninger i København

I og med at vi samarbejder med så mange fantastiske køkkener i høj kvalitet, kan I tilvælge næsten lige præcis det koncept, I har lyst til. I har blandt andet mulighed for at vælge:

 • Buffet eller portionsanrettet frokost
 • En sund frokostordning
 • En vegetarisk frokostordning
 • En vegansk frokostordning
 • Traditionel dansk mad
 • Koldt eller varmt bord
 • Økologisk frokost

Har I andre ønsker? Det er sjældent noget problem! I beskriver blot jeres ønsker til frokosten, når I udfylder formularen og indhenter tilbud.

Indhent gratis 3 tilbud

Vi vægter høj kundetilfredshed, fleksibilitet, stabilitet og kvalitet

Hos Frokostordninger.dk brænder vi for at finde den rigtige frokostløsning til vores kunder. Det er vigtigt for os, at alle vores samarbejdspartnere kan deres kram, hvilket både gælder for vores københavnske, nordsjællandske og århusianske køkkener – og det kan de! Når du bestiller din frokost gennem os, kan du være sikker på at få mad, som er kokkereret med masser af passion og ikke mindst kvalitet!

“De er rigtig gode til at matche os op med køkkener, der passer til vores medarbejdere. Det er super nemt, at skifte køkken, hvis man ønsker at prøve et andet køkken i en periode. Kan varmt anbefale dem” 
Martin

Derudover vægter vi højt, at frokosten altid leveres til tiden, og at der er en høj grad af fleksibilitet. I kan således altid kontakte os, hvis der er specielle ønsker til frokosten, eller I gerne vil have ændret en ting eller to løbende.

Et parameter, der kan være afgørende for hvilket frokostfirma, I vælger, er desuden prisen. Prisen på frokostordninger i København varierer meget, hvorfor det kan betale sig at indhente flere tilbud og derved få bedre idé om niveauet. Det sørger vi også for at gøre for dig hos Frokostordninger.dk – vi indhenter tilbud fra 3 forskellige køkkener. Du vælger selv budgettet, hvorefter vi finder de køkkener, der både matcher pris og ønsker til mad. Kuvertpriser starter på 42 kr. per kuvert.

Spar penge og tid på din madordning

Ved at indhente tre tilbud har du gode muligheder for at spare mange penge, da de forskellige frokostfirmaer i København har presset prisen i bund for at blive taget i betragtning af dig som kunde.

Hvis du vil være sikker på at få meget for dine penge, når du vælger frokostordning, er det altså noget, du bør have med i dine overvejelser.

Der findes i København en masse frokostfirmaer, hvorfor det godt kan virke lidt uoverskueligt at finde en pris på dem alle. At indhente et tilbud fra alle udbyderne kommer til at koste en masse i form af tid og besvær, som i forvejen er en mangelvare i  dag! Men hvis du vil have den bedste madordning med hensyn til både pris og kvalitet, skal du dog have mulighed for at sammenligne. Ved at bruge ovenstående tilbudsmetode slipper du for at gøre det hårde arbejde – tilbuddene kommer nemlig direkte til dig. Derfor bliver det nemt at finde den firmafrokost, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Frokostordning København

Frokostordning i København? Der er mange fordele

Frokostordninger i de københavnske bydele bliver mere og mere populære disse år – og det er ikke tilfældigt. Det giver nemlig mange fordele, når der er frokost på arbejdspladsen – for både medarbejdere og virksomhed.

For det første gør det, at hver enkelt medarbejder slipper for at skulle smøre en madpakke hver dag. For det andet giver det også sociale fordele, når man er samlet om en frokostordning. Det er nemlig til en sådan fælles sammenkomst, at de ansatte har mulighed for at snakke om alt det, der ligger udenfor arbejdsområdet. En fælles firmafrokost kan på den måde være med til at give et bedre sammenhold, hvilket kommer virksomheden til gode på mange måder. I stedet for at bruge penge på teambuilding-øvelser kan man altså med fordel starte med at investere i en god frokostordning i København.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om frokostordninger

Hvad er prisen på en frokostordning?

Det er selvsagt meget forskelligt, hvad en frokostordning koster hos de forskellige firmaer. Prisen kan variere ud fra hvor mange antal kuverter, I bestiller, hvor god kvaliteten af maden er og blot prissættelsen hos det enkelte frokostfirma. Hos Frokostordninger.dk varierer prisen fra 42 kr. til +56 per kuvert. Du har selv mulighed for at bestemme, hvad budgettet skal være. Læs mere her.

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Det er forskelligt fra firma til firma, hvilket område de leverer til. Der findes flest frokostfirmaer omkring København, men også her varierer det, om de leverer til hele Storkøbenhavn eller kun til det, man kan kalde København-by. Er jeres virksomhed beliggende tæt på en større by, burde det være muligt at finde et firma, der leverer. Forhør jer dog altid hos det enkelte firma, og spørg også ind til, hvad prisen for levering bliver. Det varierer også meget efter område. Hos Frokostordninger.dk leverer vi i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

Hvordan er reglerne omkring skat og frokostordning?

Når I investerer i en frokostordning, er det vigtigt at være obs på de regler, der følger med i forhold til SKAT. For at undgå beskatning er der defineret en minimumsgrænse for, hvad medarbejderne skal lægge i egenbetaling. Satserne for minimumsbetaling ligger på henholdsvis 15 og 20 kr. De 15 kr. er gældende, når der ikke er drikkevarer inkluderet i måltidet. Overholdes satserne, er tilskuddet fradragsberettiget. Hvis du ønsker yderligere information om beskatning af frokostordning, kan du læse mere her, hvor du også kan få gratis rådgivning på området.

Hvor længe er man bundet af en frokostordning?

Det fremgår i kontrakten med det respektive køkken, hvor lange man er bundet af en aftale. Her skal I kigge efter, hvad der står vedrørende opsigelsesperioden. Den typiske opsigelsesperiode er 30 dage til udgangen af en måned, men det kan variere meget. Hos Frokostordninger.dk er det gældende, at der for nye aftaler ikke er nogen binding (frem til juli 2021). Det er et nyt tiltag, som skal imødekomme den usikkerhed, mange virksomheder sidder med i øjeblikket.

Hvilke slags frokostordninger kan man få?

I dag kan man næsten få lige præcist den mad, man ønsker, i en frokostordning. Typisk kører hvert køkken med et koncepter i forskellige former. Eksempelvis er der i dag rigtig mange firmaer, der tilbyder en vegetarisk variant af en menu. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med køkkener i næsten alle afskygninger. Således er der mulighed for økologisk, vegetarisk, vegansk, dansk, sund, kold og varm frokostordning med mere. Der er også muligheder som eksempelvis smørrebrød og sandwich.

Kan virksomheder af alle størrelser få frokostordning?

I teorien kan alle virksomheder bestille en frokostordning. Hos nogle køkkener foreligger der dog et minimum for kuverter, hvorfor de kun tilbyder frokostordning, hvis I er af en vis størrelse. Det kan være 5 kuverter, det kan også være 20 kuverter. Denne betingelse tilføjes ofte, da det ellers ikke altid kan betale sig at tilbyde en frokostordning. Det er dog også muligt at finde firmaer, som ikke har noget minimum, og hvor du derfor godt kan bestille frokostordning, hvis du sidder som alene mand/kvinde i firmaet.

Hvordan finder man en billig frokostordning?

Såfremt I gerne vil finde den billigst mulige frokostordning, fordi I har et stramt budget, så bør I indhente tilbud flere steder fra. På den måde kan I danne jer et overblik over prisniveauet og herudfra vurdere, hvad der er billigst. En anden løsning er at finde frokostordningen gennem en frokostportal, hvor I selv har mulighed for at indtaste et budget. Når frokostportalen indhenter tilbud, ved de således, hvilke økonomiske rammer de skal holde sig inden for.

Kan man skifte frokostordning løbende?

Hvis du har valgt at finde frokostordningen gennem en frokostportal, som samarbejder med en bred række af køkkener, vil det ofte også være en mulighed at skifte køkken. Hos Frokostordninger.dk/Frokostkonsulenten er det eksempelvis muligt med en varsel på blot 1-3 uger. Hvis I alternativt har lavet en aftale direkte med et køkken, vil det kræve, at I først opsiger kontrakten og derefter finder et andet køkken, som I vil prøve. Dette køkken laves der så en ny kontrakt med.