Frokostordninger.dk sørger for frokost til virksomheder i både København, Nordsjælland og Århus. I København dækker vi et relativt stort område, hvorfor “ydreområderne” altså også er dækket ind. Hvad end jeres arbejdsplads er placeret i centrum – København K, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro eller Frederiksberg – eller længere ude, eksempelvis i Herlev, Hvidovre, Ballerup, Glostrup etc, sørger vi for at levere lækker frokost hver dag! Find din frokostordning i København gennem os, så garanterer vi for høj kvalitet HVER dag.

I tvivl? Kontakt os på +45 70 66 63 69. ELLER få gratis tilsendt 3 tilbud ud fra dine ønsker:

Indhent 3 uforpligtende tilbud

Hos Frokostordninger.dk har vi specialiseret os i at gøre det nemt for dig. Udover frokost i topkvalitet, tårnhøj service og fleksibilitet, slipper I også for at bruge en masse tid på administration. Du slipper for alt besværet ved at være ansvarlig for frokostordningen, når I vælger os som samarbejdspartner.

Fordele ved at finde frokostordningen gennem os:

 • Vi formidler kontakt mellem dig og udbydere af frokostordninger

 • De køkkener, vi indhenter tilbud fra, har høj kundetilfredshed

 • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
 • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser
 • Fleksibilitet ift. specifikke krav og ændringer

 • Mange muligheder: Vegetarisk, økologisk, traditionel, varmt/koldt mm.

 • ALTID fokus på din tilfredshed som kunde

Frokostordning København, fordele

Et udvalg af de køkkener, som leverer frosten i Storkøbenhavn:

Stort udvalg blandt frokostordninger i København

I og med at vi samarbejder med så mange fantastiske køkkener i høj kvalitet, kan I tilvælge næsten lige præcis det koncept, I har lyst til. I har blandt andet mulighed for at vælge:

 • Buffet eller portionsanrettet frokost
 • En sund frokostordning
 • En vegetarisk frokostordning
 • En vegansk frokostordning
 • Traditionel dansk mad
 • Koldt eller varmt bord
 • Økologisk frokost

Har I andre ønsker? Det er sjældent noget problem! I beskriver blot jeres ønsker til frokosten, når I udfylder formularen og indhenter tilbud.

Indhent gratis 3 tilbud

Vi vægter høj kundetilfredshed, fleksibilitet, stabilitet og kvalitet

Hos Frokostordninger.dk brænder vi for at finde den rigtige frokostløsning til vores kunder. Det er vigtigt for os, at alle vores samarbejdspartnere kan deres kram, hvilket både gælder for vores københavnske, nordsjællandske og århusianske køkkener – og det kan de! Når du bestiller din frokost gennem os, kan du være sikker på at få mad, som er kokkereret med masser af passion og ikke mindst kvalitet!

“De er rigtig gode til at matche os op med køkkener, der passer til vores medarbejdere. Det er super nemt, at skifte køkken, hvis man ønsker at prøve et andet køkken i en periode. Kan varmt anbefale dem” 
Martin

Derudover vægter vi højt, at frokosten altid leveres til tiden, og at der er en høj grad af fleksibilitet. I kan således altid kontakte os, hvis der er specielle ønsker til frokosten, eller I gerne vil have ændret en ting eller to løbende.

Et parameter, der kan være afgørende for hvilket frokostfirma, I vælger, er desuden prisen. Prisen på frokostordninger i København varierer meget, hvorfor det kan betale sig at indhente flere tilbud og derved få bedre idé om niveauet. Det sørger vi også for at gøre for dig hos Frokostordninger.dk – vi indhenter tilbud fra 3 forskellige køkkener. Du vælger selv budgettet, hvorefter vi finder de køkkener, der både matcher pris og ønsker til mad. Kuvertpriser starter på 42 kr. per kuvert.

Spar penge og tid på din frokostordning

Ved at indhente tre tilbud har du gode muligheder for at spare mange penge, da de forskellige frokostfirmaer i København har presset prisen i bund for at blive taget i betragtning af dig som kunde.

Hvis du vil være sikker på at få meget for dine penge, når du vælger frokostordning, er det altså noget, du bør have med i dine overvejelser.

Der findes i København en masse frokostfirmaer, hvorfor det godt kan virke lidt uoverskueligt at finde en pris på dem alle. At indhente et tilbud fra alle udbyderne kommer til at koste en masse i form af tid og besvær, som i forvejen er en mangelvare i  dag! Men hvis du vil have den bedste frokostordning med hensyn til både pris og kvalitet, skal du dog have mulighed for at sammenligne. Ved at bruge ovenstående tilbudsmetode slipper du for at gøre det hårde arbejde – tilbuddene kommer nemlig direkte til dig. Derfor bliver det nemt at finde den frokostordning, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Frokostordning København

Frokostordning i København? Der er mange fordele

Frokostordninger i de københavnske bydele bliver mere og mere populære disse år – og det er ikke tilfældigt. Det giver nemlig mange fordele, når der er frokost på arbejdspladsen – for både medarbejdere og virksomhed.

For det første gør det, at hver enkelt medarbejder slipper for at skulle smøre en madpakke hver dag. For det andet giver det også sociale fordele, når man er samlet om en frokostordning. Det er nemlig til en sådan fælles sammenkomst, at de ansatte har mulighed for at snakke om alt det, der ligger udenfor arbejdsområdet. En fælles firmafrokost kan på den måde være med til at give et bedre sammenhold, hvilket kommer virksomheden til gode på mange måder. I stedet for at bruge penge på teambuilding-øvelser kan man altså med fordel starte med at investere i en god frokostordning i København.