Når du benytter Frokostordninger.dk, indhenter vi tilbud fra en række af køkkener, som alle repræsenterer høj kvalitet. Processen foregår sådan, at du udfylder vores formular, hvori du har mulighed for at beskrive de konkrete ønsker, I har til en frokostordning. Ud fra jeres budget og behov gør vi vores bedste for at finde de tre køkkener, der matcher dette. Herefter indhenter vi tilbud, og du bliver præsenteret for tre muligheder, som du frit kan vælge imellem, hvis det lyder fristende.

Vi går meget op i, at vores kunder – både eksisterende og nye – får en frokostordning, som de bliver fuldt ud tilfredse med. Dette gælder både selve maden, der serveres, og samarbejdet mellem jer og køkkenet. Derfor står vi fuldt ud inden for alle de køkkener, vi indhenter tilbud fra. De er alle et udtryk for rigtig høj kundetilfredshed, og vi er stolte af at kunne henvise vores kunder i deres retning.

Du kan bestille frokostordning i både København (hele Storkøbenhavn), Nordsjælland og Århus.

Køkkenerne har alle stor kærlighed for madlavningsfaget, og deres passion brænder igennem i den frokost, de serverer til jer. I kan være sikre på, at maden er kokkereret med respekt for råvarer og smag! Mange forskellige verdenskøkkener og madværdier er repræsenteret, så der er rig mulighed for at finde den frokostordning, som vil matche jeres arbejdsplads.

Du kan læse mere om nogle af køkkenerne og deres værdier ved at følge linksene: