Få den bedste frokostordning til jeres virksomhed

Ingen virksomheder er ens, og derfor er den bedste frokostordning for én virksomhed sjældent den bedste for en anden. Det er alt fra antal medarbejdere til ønsker om, hvad frokostordningen skal indeholde, der er forskellige fra arbejdsplads til arbejdsplads. Derfor har vi hos forkostordninger.dk gjort det nemt for både store og små virksomheder og finde den bedste frokostordning til dem. Vi matcher nemlig virksomheder med de rette køkkener og sørger for, at virksomheder får lige præcis den frokostordning, der bedst matcher ønsker, præferencer og behov.

Når du skal finde den bedste frokostordning til din virksomhed, er det vigtigt at overveje de forskellige ønsker og behov, der er hos medarbejderne. Det er også vigtigt at have for øje, hvilke værdier I som virksomhed har. Måske I vægter sundhed, bæredygtighed eller økologi højt? Sidst men ikke mindst er det vigtigt at tage højde for økonomien. Hvad er budgettet pr. kuvert?

Find den bedste frokostordning – step by step

  1. Kortlæg jeres budget pr. kuvert. Hos frokostordninger.dk tilbyder vi en kruvertpris fra 54 kroner.
  2. Kortlæg hvor mange kuverter I ønsker. Vi tilbyder frokostordninger til helt ned i 8 kuverter i København og 20 i Aarhus.
  3. Overvej virksomhedens værdier. Har I en bæredygtig dagsorden? Ønsker I mere økologi? Eller står medarbejdernes sundhed højt på prioriteringslisten?
  4. Hør medarbejderne om deres ønsker. Er der medarbejdere, som er vegetarer eller spiser vegetarisk? Eller spiser nogle af medarbejderne vegansk? Og er der måske nogle, som har særlige allergier?

Når I har gjort jer disse overvejelser, har I de bedste forudsætninger for at beskrive jeres ønsker til en frokostordning til os, så vi kan finde den bedste frokostordning til jer.

Udfyld formularen, så kan du læne dig tilbage, mens vi finder den rette frokostordning.

Find det rette match via frokostordninger.dk

Hos frokostordninger.dk er vi specialister i at matche virksomheder med de rette leverandører af frokostordninger. Via os er der blandt andet mulighed for at få følgende slags frokostordninger:

Sund frokostordning

Med en sund frokostordning har I mulighed for at gøre de sunde valg nemme for medarbejderne. Vores sunde frokostordninger består af sunde, velsmagende og lækre råvarer. En investering i en sund frokost kan både ære en fordel for virksomheden og medarbejderne.

Læs mere om vores sunde frokostordninger 

Bæredygtig frokostordning

Hos frokostordninger.dk samarbejder vi med en række køkkener, der tilbyder en bæredygtig frokostordning til virksomheder. Ønsker I frokost lavet på bæredygtige råvarer uden at gå på kompromis med smagen, er denne frokostordning muligvis den bedste for jer.

Læs mere om bæredygtige frokostordninger her.

Vegetar frokostordning

Er den bedste frokostordning i jeres virksomhed uden kød,  kan en vegetarisk frokostordning være det oplagte valg for jer.  De vegetariske ordninger består typisk af både en lun ret, salat, brød og pålæg. Der er fokus på kvalitet, velsmag og sunde råvarer.

Læs mere om vegetar frokostordninger her.

Vegansk frokostordning

Med en vegansk frokostordning får I hver dag en plantebaseret frokost uden kød eller andre animalske produkter fuld af velsmag. Det er det oplagte valg, fx hvis I har medarbejdere, der udelukkende spiser plantebaseret.

Læs mere om vegansk frokostordning her.

Økologisk frokostordning

Vores økologiske frokostordning er den bedste frokostordning for jer, der ønsker økologiske råvarer på frokostbordet. Her er der taget højde for natur, miljø og dyr, og der er ikke brugt sprøjtemidler. Med denne frokostordning får I også kvalitet og velsmag.

Læs mere om økologiske frokostordninger her.