Stort udvalg af frokostordninger til virksomheder på Amager

Har du en virksomhed nær Amager, og kunne du og dine medarbejdere godt tænke jer lidt lækkert at spise til frokost? Vi leverer frokostordninger til Amager og resten af København, og det kan I selvfølgelig også nyde godt af. Frokostordninger har aldrig været mere populære, end de er for tiden, hvilket kun gavner virksomhederne. Der er nemlig mange fordele ved at indføre en fast frokost på arbejdspladsen – det er ikke mindst et rigtig godt personalegode at have, da det viser, at ledelsen værdsætter medarbejderne!

I dag kan du få frokostordninger på Amager i mange forskellige afskygninger. Der er både de sunde ordninger, ordninger med fokus på traditionel mad og diverse frugtordninger. Hvad end du godt kunne tænke dig, så anbefales det at indhente tilbud hos de forskellige, lokale leverandører. Så er du sikker på, at du ikke betaler for meget for din frokostordning.

Frokostordning Amager

Hvis du allerede nu tænker, at det tager en krig at få indhentet tilbud hos så mange forskellige frokostfirmaer på Amager, så frygt ej. Her kan du hurtigt og enkelt udfylde en tilbudsformular, hvorefter du modtager tre gratis og uforpligtende tilbud på en frokostordning. Hjemmesiden er uden tvivl værd at benytte, hvis du har en forhåbning om at spare tid og penge uden at gå på kompromis med madens kvalitet. Og den store fordel er jo, at tilbuddene er 100% gratis og uforpligtende.

Øg koncentrationsevnen med en frokostordning

Vælger I at investere i en frokostordning på Amager, kan I samtidig høste de fordele, det har for virksomheden. Mange folk har indarbejdet rutiner, hvor måltider bliver sprunget over, og det forkerte mad indtages, når der så endelig spises. På en arbejdsplads, som typisk er kørende mellem 8.00-17.00, er det vigtigt at holde blodsukkeret oppe hele dagen.

Du kender formentlig godt de sene eftermiddage, hvor frokosten lige pludselig synes rigtig langt væk. Det hæmmer koncentrationsevnen og kan derfor gå udover arbejdsopgaverne. Med en frokostordning sikrer I, at alle medarbejdere har adgang til et solidt og mættende måltid hver dag. Hvis det tilmed skal være sundt, kan det også sagtens det. Den nærende mad er med til at sikre en stabil koncentrationsevne hele dagen, så I ikke skal være bange for pludseligt at blive ramt af trætheden om eftermiddagen.

Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med en masse køkkener nær København, så en lækker frokostordning på Amager er lige til!

Frokostordninger.dk leverer til virksomheder flere steder i København. Det betyder også, at vi foruden Amager lever til områder som fx Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro og Østerbro.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokostordning fra på Amager:

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner