Overvejer I at investere i en frokostordning? Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med en række af køkkener i Århus, som er udvalgt efter kriterier om mad og service i høj kvalitet. Alle vores samarbejdskøkkener har tilmed utrolig høj kundetilfredshed, da det er noget, vi lægger stor vægt på. Der findes mange udbydere af frokost, og derfor kan det være vanskeligt at vælge. Mange firmaer lover guld og grønne skove, men kan ikke leve op til den kvalitet, når aftalen først er indgået, hvorfor samarbejdet resulterer i dalende kvalitet.

Hos Frokostordninger.dk står vi så meget inde for vores samarbejdskøkkener, at du har garanti for at blive mødt af det samme høje niveau HVER dag. Maden skal være indbydende, råvarerne skal være friske, smagen skal sidde lige i øjet, og der skal være et spændende udvalg hele året – og det er der. Grundet dette fokus på kvalitet samt vores evne til at matche virksomheders ønsker med de rette køkkener, har vores kunder sjældent lyst til at skifte frokostordning.

INDHENT 3 TILBUD PÅ FROKOSTORDNING I ÅRHUS

Når I tilgår tilbudssiden, har I mulighed for at beskrive jeres ønsker til frokostordningen. Det kan være alt fra, at maden skal være vegetarisk eller vegansk, at I ønsker varm buffet, at der skal være fokus på økologiske råvarer, at der skal være mulighed for portionsanretninger etc. Hvad end I har af ønsker, gør vi vores bedste for at matche dette med tre køkkener, som vi samtidigt indhenter tilbud fra. I har selv mulighed for at vælge, hvad kuvertprisen skal ligge på, så I er sikre på at holde jer inden for budgettet.

I sparer tid på administration og kan i stedet koncentrere jer om meget vigtigere opgaver. Er I i tvivl om, hvorvidt vi leverer til jeres nærområde i Århus? Så kan I altid kontakte os. Vi svarer gerne på både store og små spørgsmål.

Hvorfor vælge Frokostordninger.dk?

  • Vi formidler kontakt mellem dig og udbydere af frokostordninger

  • Leverandørerne vi samarbejder med, har fokus på velsmag, sundhed og mæthed

  • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
  • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser
  • Vi er en fokuseret platform, hvor du kan finde en delikat frokostordning i Århus

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokostordninger fra i Århus:

Lækre smagsoplevelser og varierende frokost i Århus og omegn

Vi formidler kontakt mellem dig og en potentiel frokostudbyder i Århus, som er tilpasset dine og dine medarbejderes behov. Vi har sikret kvaliteten af leverandørerne, og vi står inde for, at alle køkkenerne, vi samarbejder med, serverer rigtig god mad. På den måde kan du være tryg som kunde, da du udelukkende modtager tilbud fra udbydere med fokus på friske råvarer, lækre smagsoplevelser og mættende måltider.

En varieret frokostbuffet bringer glæden frem ved hver frokost, da der ikke går rutine i den. Hvis du er træt af at vente på den samme klapsammen-mad hver dag klokken 12, kan du i stedet glæde dig til et varieret udbud af velduftende retter. Således kan du og dine medarbejdere se frem til jeres fælles måltid hver dag. I kan også følge med i ugernes madretter hver uge online.

Holder din arbejdsplads til i Århus, så er du ret heldig! Smilets by indeholder mange hyggelige kvarterer, mange charmerende små gader og smuk arkitektur. Så mangler I blot en velsmagende frokostordning, hvis I skal gøres endnu mere attraktive – og den står vi gerne for at finde.

Vi er sikre på, at vi kan formidle den rette kontakt mellem din virksomhed i Århus og et køkken, der serverer lækker mad. Det vil tage dig kortere tid, end hvis du selv skal ud og indhente tilbud og finde det rette match. Når først du har takket ja til en frokostordning i Århus, som du føler dig tryg ved, kan du bagefter tilbyde dine medarbejdere et fantastisk personalegode. Det er altså også en måde, du kan vise dine medarbejdere, at du værdsætter dem.

Sund firmafrokost i Århus giver mange fordele

Der er mange gode grunde til at investere i en sund firmafrokost i Århus-området. Sund mad gør nemlig, at man får mere energi og bedre humør. Med en balanceret og sund frokostordning kan man altså være sikker på både øget arbejdsglæde og et højere niveau af produktivitet. En lækker og sund frokost giver også den afgørende fordel, at medarbejderne vil have et bedre immunforsvar, der er mere modstandsdygtigt over for bakterier og vira.

Sund og nærende mad til frokost kan ultimativt være med til at nedbringe antallet af sygedage. Derfor kan det for en virksomhed ses som en investering, når man vælger en sund frokostordning.

Frokostordninger.dk tilbyder også service i København og omegn samt Nordsjælland.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om frokostordninger

Hvad koster en frokostordning?

Den endelige pris på en frokostordning, afhænger af prisniveaeut hos den specifikke virksomhed, man ender med at bestille en ordning fra. Yderligere afhænger prisen af, hvor mange kuverter, man bestiller, og kvalitetsniveauet på maden. Hos Frokostordninger.dk varierer prisen fra 42 kr. til +56 per kuvert.

Hvilke slags frokostordninger kan man få?

Det er stort set muligt at få lige præcis den mad, man ønsker, i en frokostordning. For eksempel er der mange virksomheder, der også tilbyder deres menu’er i en vegetarisk udgave. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med mange forskellige køkkener, så der er rig mulighed for at få en frokostordninger, der fx er vegetarisk, vegansk, økologisk, dansk, sund, kold eller varm.