Frokostordning leveret til virksomheder i Århus

Leder I efter en lækker frokostordning i Århus? Hos Frokostordninger.dk sørger vi for stor bredde og variation i hver levering tilpasset jeres ønsker, så der er noget for enhver smag. Vores frokostretter er skabt med et konstant fokus på den lækre kvalitet, så den enkelte medarbejder altid får en god madoplevelse.

Når I bestiller jeres frokostordning i Århus, sørger vi altid for varierende og velsmagende varme retter med inspirerende tilbehør og spændende salater i dagens frokostmenu. I finder både danske og internationale klassikere suppleret med lækkert pålæg og lette retter, som er indbydende anrettet. Har I særlige ønsker, fx thai, sushi eller smørrebrød, så står vi klar til at hjælpe med at opfylde jeres specifikke ønsker til en lækker frokostordning.

Frokostordning i Århus med høj kvalitet HVER gang

Hos Frokostordninger.dk står vi så meget inde for vores samarbejdskøkkener, at du har garanti for at blive mødt af det samme høje niveau HVER dag. Maden skal være indbydende og råvarerne friske. Smagen skal sidde lige i skabet, og der skal være et spændende udvalg hele året – og det er der.

Brug 2 minutter på at udfylde formularen med jeres ønsker

Ønsker I fokus på økologiske råvarer og søger en økologisk frokostordning i Århus? Skal maden være vegetarisk eller vegansk? Eller varm buffet og mulighed for portionsanretninger? På tilbudssiden kan I beskrive jeres ønsker til madordningen.

Vi gør altid vores yderste for at matche jeres krav med tre gode køkkener. I har selv mulighed for at angive kuvertprisen, så I holder jer inden for budgettet.

Få en fleksibel frokostordning i Århus med mange fordele:

 • Bredt udvalg: vegetarisk, økologisk, traditionelt, varmt/koldt m.m.

 • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
 • Fokus på velsmag, sundhed og mæthed

 • Høj kundetilfredshed med mad og service

 • Vi tilpasser tilbuddet til specifikke krav og ændringer

 • Vi formidler kontakt mellem dig og leverandøren

 • Afprøv flere køkkener med kort varsel (1-3 uger)

 • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser

I kan altid kontakte os, hvis I har specielle ønsker til jeres frokost, eller I gerne vil have ændret en ting eller to i jeres madordning løbende.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokostordninger fra i Århus:

Eksempel på frokostretter

 • Varm ret med kalvecuvette, friske urter, krydderier og stegte kartofler med champignonsauce

 • Blandede salater med topping af bagte peberfrugter, store kapersbær og smuldret feta

 • Pålægsspread af græskarkerner med basilikum og citron

 • Salat med perlebyg, ristet grønkål, oliven, rosenkål og saltede mandler

 • Varm ret med svampe bourguignon, perleløg, gulerødder og timian

 • Vegetarisk marokkansk tagine med kikærter, gulerødder, squash, abrikos og couscous

Frokostordning til virksomheder i Århus

Et inspirerende udvalg

Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med en række spændende cateringfirmaer i Århus med fokus på velsmagende og hjemmelavet mad af friske råvarer. I har derfor rig mulighed for at vælge den frokostordning, der bedst passer til jeres smag og præferencer.

Prøv flere køkkener uden besvær

En lækker og spændende madordning bringer glæden frem hos de fleste medarbejdere, og der går heller ikke rutine i den. Ønsker I nye smagsoplevelser? Vi har gjort det nemt, hvis I ønsker at afprøve nye køkkener, så I kan skifte madordning med kort varsel. I kan altid følge med i ugernes madretter hver uge online.

Hvorfor vælge en frokostordning hos os?

 • Vi står inde for kompromisløs høj kvalitet

 • Vi samarbejder med en række spændende køkkener

 • Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres madønsker

 • Vi serverer sund mad til både kødelskeren og veganeren

 • Vi leverer en varieret og velsmagende frokost hver uge

 • Vi har fokus på den gode service og står altid klar til at hjælpe!

Vores priser på frokostordning

Prisen på en frokostordning i Århus afhænger af forskellige faktorer:

 • Antal kuverter – jo flere, jo billigere vil frokostordningen som regel også være

 • Hvilket frokostkoncept I ønsker – fx vil en økologisk frokostordning ofte koste mere end en ikke-økologisk

 • Kvaliteten på madordningen

Hos os kan I vælge frokostordninger mellem 54 kr. og 66+ kr. Vi finder altid en madordning, der passer til jeres ønsker og budget.

Vi skaber det rette frokostmatch

Du får tilbudt 3 potentielle frokostudbydere i Århus, som kan levere velsmagende og lækre frokostretter efter jeres ønsker. Vi har sikret kvaliteten og står inde for, at alle køkkenerne serverer rigtig god mad. Du vil derfor udelukkende modtage tilbud fra udbydere med fokus på friske råvarer, lækre smagsoplevelser og mættende måltider. Det vil tage jer kortere tid, end hvis I selv skal ud og indhente forskellige tilbud og finde det rette match.

Skræddersyet firmafrokost i Århus

Vi tilbyder en varieret og fleksibel frokost til jeres firma, uanset om I ønsker fokus på sund og økologisk mad, traditionel mad eller vegetariske retter. Vi sørger for at sammensætte den frokostløsning, som passer til jeres behov, så I får lækker og velsmagende firmafrokost leveret til døren hver dag.

Få 3 tilbud på en frokostordning i dag

Mangler I en god frokostordning i den århusianske hovedstad? Med over 13 år i branchen har vi stor erfaring med at finde det helt rette køkken til den enkelte virksomhed. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rette frokostløsning til jer ud fra jeres ønsker. Brug tilbudsformularen her på siden eller ring på telefon +45 70 66 63 69, hvis I har spørgsmål til vores frokostløsninger.

Få tilbud på frokostordning til virksomheder i Aarhus

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om frokostordninger

Hvad koster en frokostordning?

Den endelige pris på en frokostordning, afhænger af prisniveauet hos den specifikke virksomhed, man ender med at bestille en ordning fra. Yderligere afhænger prisen af, hvor mange kuverter, man bestiller, og kvalitetsniveauet på maden. Hos Frokostordninger.dk varierer prisen fra 54 kr. til +56 per kuvert.

Hvilke slags frokostordninger kan man få?

Det er stort set muligt at få lige præcis den mad, man ønsker, i en frokostordning. For eksempel er der mange virksomheder og kantineordninger, der også tilbyder deres menuer i en vegetarisk udgave. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med mange forskellige køkkener, så der er rig mulighed for at få en frokostordninger, der fx er vegetarisk, vegansk, økologisk, dansk, sund, kold eller varm.