Leder I efter en lækker frokostordning i Århus? Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med en række catering firmaer i Århus om fleksibel madlevering af firmafrokost. Køkkenerne er nøje udvalgt efter kriterier om mad og service i høj kvalitet. Alle vores samarbejdskøkkener har utrolig høj kundetilfredshed, da det er noget, vi lægger stor vægt på. Vores frokostfirma i Århus er stolte af at kunne levere kvalitet hele vejen – også på den lange bane, når aftalen er indgået.

Frokostordning i Århus med høj kvalitet HVER gang

Hos Frokostordninger.dk står vi så meget inde for vores samarbejdskøkkener, at du har garanti for at blive mødt af det samme høje niveau HVER dag. Maden skal være indbydende og råvarerne være friske. Smagen skal sidde lige i skabet, og der skal være et spændende udvalg hele året – og det er der. Grundet et konstant fokus på kvalitet og vores evne til at matche virksomheders ønsker med de rette køkkener, har vores kunder sjældent lyst til at skifte firma frokostordning.

INDHENT 3 TILBUD PÅ FROKOSTORDNING I ÅRHUS

Brug 2 minutter på at udfylde formularen med jeres ønsker

Ønsker I fokus på økologiske råvarer og søger en økologisk frokostordning i Århus? Skal maden være vegetarisk eller vegansk? Eller varm buffet og mulighed for portionsanretninger? På tilbudssiden kan I beskrive jeres ønsker til madordningen. Vi gør altid vores yderste for at matche jeres krav med tre gode køkkener. I har selv mulighed for at angive kuvertprisen, så I holder jer inden for budgettet.

Få en fleksibel frokostordning med mange fordele:

  • Høj kundetilfredshed med mad og service

  • Fokus på velsmag, sundhed og mæthed

  • Bredt udvalg: vegetarisk, økologisk, traditionelt, varmt/koldt m.m.

  • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
  • Vi tilpasser tilbuddet til specifikke krav og ændringer

  • Vi formidler kontakt mellem dig og leverandøren

  • Afprøv flere køkkener med kort varsel (1-3 uger)

  • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokostordninger fra i Århus:

Frokostfirma i Århus med lækre smagsoplevelser

Vi formidler kontakt mellem dig og en potentiel frokostudbyder i Århus, som er tilpasset dine og dine medarbejderes behov. Vi har sikret kvaliteten af leverandørerne, og vi står inde for, at alle køkkenerne, vi samarbejder med, serverer rigtig god mad. Du kan derfor være tryg som kunde, da du udelukkende modtager tilbud fra udbydere med fokus på friske råvarer, lækre smagsoplevelser og mættende måltider.

Mulighed for variation og nemt skift af madordning

En varieret frokostbuffet bringer glæden frem ved hver frokost, da der ikke går rutine i den. Hvis du er træt af at vente på den samme klapsammen-mad hver dag klokken 12, kan du i stedet glæde dig til et varieret udbud af velduftende retter. Således kan du og dine medarbejdere se frem til jeres fælles måltid hver dag. I kan også følge med i ugernes madretter hver uge online. Vi har gjort det nemt, hvis du ønsker at afprøve nye køkkener, så du kan skifte madordning med kort varsel.

Holder din arbejdsplads til i Århus, så er du ret heldig! Smilets by har mange hyggelige kvarterer, charmerende små gader og smuk arkitektur. Mangler I en frokostordning i den århusianske hovedstad, står vi gerne for at finde den rette løsning.

Vi skaber det rette match med dine ønsker

Vi er sikre på, at vi kan formidle den rette kontakt mellem din virksomhed i Århus og et køkken, der serverer lækker mad. Det vil tage dig kortere tid, end hvis du selv skal ud og indhente tilbud og finde det rette match. Når først du har takket ja til en frokostordning i Århus, som du føler dig tryg ved, kan du bagefter tilbyde dine medarbejdere et fantastisk personalegode. Det er altså også en måde, du kan vise dine medarbejdere, at du værdsætter dem.

Sund firmafrokost i Århus giver mange fordele

Der er mange gode grunde til at investere i en sund firmafrokost i Århus-området. Firmacatering med sund mad gør nemlig, at man får mere energi og bedre humør. Med en balanceret og sund frokostordning kan man altså være sikker på både øget arbejdsglæde og et højere niveau af produktivitet. En lækker og sund frokost giver også den afgørende fordel, at medarbejderne vil have et bedre immunforsvar, der er mere modstandsdygtigt over for bakterier og vira.

Sund og nærende mad til frokost kan ultimativt være med til at nedbringe antallet af sygedage. Derfor kan det for en virksomhed ses som en investering, når man vælger en sund frokostordning.

Frokostordninger.dk tilbyder også service i København og omegn samt Nordsjælland.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om frokostordninger

Hvad koster en frokostordning?

Den endelige pris på en frokostordning, afhænger af prisniveauet hos den specifikke virksomhed, man ender med at bestille en ordning fra. Yderligere afhænger prisen af, hvor mange kuverter, man bestiller, og kvalitetsniveauet på maden. Hos Frokostordninger.dk varierer prisen fra 42 kr. til +56 per kuvert.

Hvilke slags frokostordninger kan man få?

Det er stort set muligt at få lige præcis den mad, man ønsker, i en frokostordning. For eksempel er der mange virksomheder og kantineordninger, der også tilbyder deres menuer i en vegetarisk udgave. Hos Frokostordninger.dk samarbejder vi med mange forskellige køkkener, så der er rig mulighed for at få en frokostordninger, der fx er vegetarisk, vegansk, økologisk, dansk, sund, kold eller varm.