Sundere mad som nytårsforsæt
Det er et nyt år, og for manges vedkommende betyder det at de har sat sig et nytårsforsæt om at tabe sig. Og det betyder at mange laver planer om at de skal dyrke en masse motion i det nye år, så de kan indfri deres løfte til sig selv.
Sådan tilbereder du den perfekte nytårstorsk
Nytåret er ligesom Julen fuld af traditioner, som gentages år efter år. Det gælder ikke mindst det, man får at spise. Her er nytårstorsken en stor klassiker, som mange vælger at sætte tænderne i nytårsaften. I 80’erne var fondue stort, og i dag er der mange steder oksesteg på bordet.
Sådan tilbereder du en traditionel juleand
Julen er fuld af traditioner, som holdes i hævd år efter år. Alt skal være på samme måde, som det plejer, ellers er det ikke rigtig jul - sådan har de fleste det. Julen skal være ligesom den var, da de var børn. Alle familier har dog ikke helt de
Fra omkostning til investering: Arbejdsglæden og sammenholdet skal styrkes over frokosten
Fodevarefokus.dk: Kantinen på arbejdspladsen skal ændres fra at være en omkostning til en investering. I arbejdsglæden, kulturen og fællesskabsfølelsen. Det er Kantinekonsulentens ambition med deres nye kantinekoncept, Unity.
Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær
Julen nærmer sig, og det betyder, at der er inden længe kommer ekstra gang i kødgryderne i de danske hjem, når der skal laves julemad og traditionelle juleretter - hvad enten det er til julefrokosten, eller til lidt ekstra godt i adventsdagene, og ikke mindst juleaften. Der findes lidt forskellige
Frokostleverandør kalder på politisk handling over knækkede forsyningskæder
Fodevarewatch.dk: Virksomheden Frokostkonsulenten må takke nej tak til nye kunder, da pressede forsyningskæder og mangel på medarbejdere giver store udfordringer: "Vi kan ikke fortsætte med disse arbejdsbetingelser alt for længe," siger direktør.
Bekymret dansk frokostleverandør: “Vores forsyningskæde er knækket”
Fodevarefokus.dk: Rune Seest Larsen, direktør hos Frokostkonsulenten, peger på en cateringbranche, der i kølvandet på coronapandemien er ramt af store udfordringer. Forsyningskæden er knækket, og det sætter pres på de mange køkkener.
Inspiration til hvad du kan spise i efteråret
Det kan være svært at sammensætte en god menu til efteråret, når vi har en travl hverdag. Vil du gerne byde dine gæster på god og lækker efterårsmad? Det kan vi hjælpe dig med at sammensætte ud fra råvarer, der hitter i efteråret. Efterårssæsonen har meget at byde på, og
Derfor har du godt af at spise mere fisk
Vi hører ofte fra sundhedseksperter, at vi danskere spiser for lidt fisk, og at en større andel af fisk i vores kost har positive effekter for vores sundhed. Men mange danskere er dog stadig tilbageholdende over for fisk, når valget i køledisken skal tages. Frisk fisk er ikke helt så