Sensommer: Hvad kan du lave på grillen?
Tager man de meteorologiske briller på, har juli måned ikke været prængende. Faktisk har der kun været to reelle sommerdage, hvis man går ud fra reglen om, at der skal være over 25 grader et eller flere steder i landet. Der er bedre prognoser for august, hvor solen stille og
Derfor er frokosten vigtig på arbejdspladsen
Frokosten er et måltid, der for de fleste foregår på arbejdspladsen. Det varierer dog meget, hvor vigtig måltiddet er. Nogle medarbejdere snupper noget hurtigt, mens de svarer på mails, for at være så effektiv som muligt. Andre anser den halve time for nærmest hellig og nyder hvert sekund. Selvom det
Hvad skal du spise i maj?
Vi har før understreget vigtigheden af at spise råvarer i sæson. Hvorfor tænker du måske? Først og fremmest er der langt mere smag i råvarerne, når de naturligt er i sæson. Derudover er det også langt mere bæredygtigt at spise lokale varer i sæson, da man så undgår importen. Import
Inspiration til måltider under corona
Restaurantionsbranchen er en af dem, der er mest mærket af den nuværende situation i Danmark. Dette gælder over hele verden. Restauranter og caféer har lukket ned for gæster, hvilket sætter tydelig aftryk på bundlinjen. Nogle steder har man valgt at lukke helt ned, mens man andre steder tilbyder take away.