Frokostordning KøbenhavnI Danmark har vi virkelig slået igennem, når det kommer til den gastronomiske madscene. Især København har udviklet sig til et sandt madmekka, hvor både internationalt anerkendte restauranter og lokale perler lokker masser af gæster til. På relativt få år har særligt det nye nordiske køkken formået at gennemtrænge flere restaurantkoncepter og skabt interesse både lokalt og internationalt. Men hvordan startede bølgen? I 2004 stod 12 kokke i spidsen for et manifest. Her i blev det udpenslet, hvordan Nyt Nordisk Køkkens målsætninger skulle tage sig ud. Fokus var blandt andet at lave mad, som tog udgangspunkt i de nærliggende og lokale råvarer samt afspejlede årstiderne.

To af de helt tinge pragteksempler ser vi hos Noma og Geranium. Førstnævnte er tidligere blevet kåret som verdens bedste restaurant, og sidstnævnte er den eneste restaurant i Danmark, som er indehaver af tre michelinstjerner. Det er dog ikke kun på de dyre gourmet-restauranter, at der serveres god mad. Mange steder tilbyder flerretters-menu til rimelige penge. Så der er virkelig chance for at få værdi for pengene. Der popper nærmest dagligt en ny restaurant op. Københavnerne er da også det folkefærd, som går mest på restaurant- og cafebesøg. Og det københavnske restaurantmarked fortsætter blot med at stige år og for.

En frokostordning i København er også en vej til god mad

Restaurant- og cafebesøg er ikke kun dedikeret til aftensmaden. Også morgenmad, brunch, frokost og natmad spises glædeligt ude i byen. Én af metoderne til at sikre et delikat og velnæret måltid hver dag er ved at investere i en frokostordning i København. Her er Frokostordninger.dk eksperter. Vi samarbejder med en bred vifte af køkkener, som alle laver og leverer mad i høj kvalitet. Kendetegnet ved vores samarbejdskøkkener er, at de har en rigtig høj kundetilfredshed. Og det kommer ikke ud af ingenting. Nej, det kommer først og fremmest af rigtig god mad og god kundeservice. Du kan se et udvalg af køkkenerne på sitet. Det bugner af gode frokoststeder i København, så lad den gode frokost komme til dig.

Derfor: Hvis du er på jagt efter endnu et godt måltid i de københavnske stræder – eller i omegn – så er du velkommen til at tage kontakt til Frokostordninger.dk.