Frokost er et måltid, der egner sig godt til meal prep. Du slipper nemlig for den daglige forberedelse af frokosten, og dermed kan du spare tid i hverdagen. Med meal prep til frokost behøver du kun at lave og tilberede frokost for flere dage på én gang. Til gengæld behøver du i løbet af ugen ikke bekymre dig om frokosten, da den allerede står klar og forberedt i køleskabet. Frokosten bliver derfor nem og ligetil i en travl hverdag. frokost meal prep

Fordelen ved meal prep er ikke kun, at det gør frokosten nem og let tilgængelig. Hvis du gerne vil spise sundt eller måske følger en diæt, kan det også være en god måde at sikre, at du får den ønskede kost, selvom du har travlt. Derudover skal nævnes den økonomiske fordel ved at forberede store portioner mad og undgå impulskøb.

 

Sådan kommer du i gang med meal prep af din frokost

Hvis du vil begynde at lave meal prep til din frokost, er det vigtigt at vide, at det hele handler om forberedelse. Hvis du arbejder i hverdagene og har fri i weekenden, kan det være en god idé at handle ind til frokosten lørdag eller søndag og tilberede den søndag eftermiddag/aften. Der findes utrolig mange former for mad, som du kan forberede og lave meal prep til frokost, så start weekenden med at beslutte, hvad du skal have til frokost den efterfølgende uge. Det behøver ikke at være det samme hver dag, men det kan være en god idé at vælge mange af de samme ingredienser, så forberedelsen ikke bliver for uoverskuelig. Du kan finde inspiration til, hvordan du kan lave forskellige retter med de samme ingredienser til flere dage her.

Gode retter til frokost meal prep

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan lave meal prep af, så længe det kan opbevares i en plastikbeholder, glasbeholder og opbevares på køl. Nedenfor giver vi eksempler på, hvad du kan lave meal prep af til frokost.

Ikke den rette løsning for dig? – måske en frokostordning er det

Frokost meal prep er ikke for alle. Er det ikke noget for dig, kan det være, at du skal overveje at foreslå en frokostordning på din arbejdsplads. Med en frokostordning slipper du for meal prep, uden at gå på kompromis med den lækre smag. Du kan nyde velsmagende og varierede måltider hver dag, leveret direkte til din arbejdsplads. Dette ikke kun sparer dig for tid og besvær, men det sikrer også, at du altid har noget lækkert og nærende at se frem til ved frokosttid. En frokostordning kan være den perfekte løsning for dem, der ønsker bekvemmelighed uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Hos frokostordninger.dk har vi et bredt udvalg af forskellige frokostordninger. Så uanset om den skal være sund, økologisk, bæredygtig, vegansk eller vegetarisk, finder vi den rette løsning til din virksomhed. Beskriv ønskerne, så finder vi 3 tilbud, der matcher jeres ønsker. Vi leverer til virksomheder i København, Nordsjælland og Århus. Læs mere om mulighederne for frokostordning i København, i Nordsjælland og Århus.