Folk, der har fødevareallergi fx glutenallergi, nøddeallergi eller æg og mælkeallergi, oplever på visse arbejdspladser, at der ikke tages hensyn til deres madallergi i virksomhedens frokostordning. Og det er er super ærgerligt, da de så ofte er nødt til at undlade at spise store dele af det, der bliver serveret, og må nøjes med, hvad der er tilbage.

Og da medarbejdere i mange tilfælde selv betaler for deres frokostordning på arbejdspladsen, er pengene ikke giver ret godt ud, hvis man kun kan spise en lille del af, hvad der serveres, fordi man ikke kan tåle resten.Fødevareallergi

Af den grund er der også mange, der har fødevareallergi / madallergi, som vælger at springe madordningen over og tage deres egen madpakke med i stedet for. Fordi det bare er nemmere. For nogle betyder frokosten så meget at de måske ligefrem er villige til at skifte arbejde, hvis det betyder at de kan komme et sted hen, hvor der tilbydes en frokostordning, der tilgodeser deres fødevareallergi.

På denne måde kan virksomheder risikere at miste gode og dygtige medarbejdere, som bidrager positivt til virksomhedens omsætning, så det er værd at have fokus på for en virksomhed, som gerne vil beholde deres medarbejdere, også fordi der er stor arbejdsglæde forbundet med en god frokostordning. Og glade medarbejdere giver mere produktive og effektive medarbejdere.

Fødevareallergi er en overfølsomhed over for noget i maden, det er ikke det samme som fødevareintolerance såsom laktoseintolerans, men i begge tilfælde giver det symptomer, når man indtager en specifik fødevare.

De mest almindelige former for madallergi ifølge Netdoktor.dk er:

  • skaldyr
  • mælk
  • fisk
  • jordnødder
  • hvede
  • æg
  • nødder
  • frisk frugt
  • grøntsager

Lad Frokostordninger.dk stå for frokosten

Hos frokostordninger.dk samarbejder vi med en bred vifte af køkkener, som tilbyder sunde måltider lavet med gode råvarer. Dette betyder at I har mulighed for at sammensætte en frokostordning i forhold til jeres specifikke ønsker og krav.

Det foregår meget simpelt ved at I beskriver jeres ønsker i vores formular ved at klikke på knappen herunder:

 

Så finder vi tre køkkener, der bedst matcher jeres beskrivelse og indhenter tilbud for jer med de bedst mulige priser.

Ved at bestille en frokostløsning fra frokostordninger.dk, er det nemmere at styre, hvad den skal indeholde, og på samme tid, gør man det nemmere for medarbejderne at tilvælge de sunde muligheder. Og så er det samtidig en god investering i jeres ansatte.

Se her hvis du har brug for inspiration til gode og lækre opskrifter.