Det er ikke en underdrivelse at sige, at corona har vendt op og ned på de fleste ting i vores hverdag. På frokostordning-området har firmaer også været hårdt ramt, da mange virksomheder har kørt med hjemmearbejde. Og når man arbejder hjemme, betyder det selvsagt også, at man ikke har brug for en frokost til kontoret. Det skaber også usikkerhed hos de firmaer, der potentielt gerne vil investere i en frokostordning, men ikke ved, om de alligevel bliver sendt hjem med kort varsel. Alle disse usikkerheder har vi valgt at imødekomme hos Frokostordninger.dk med nye tiltag, som skal gøre det mindre risikofyldt at kaste sig ud i at investere i en frokostordning.

Derudover har vi også valgt at gøre det yderligere bæredygtigt at bestille frokost gennem os, da vi gerne vil bidrage med at mindske CO2-aftrykket. Vi befinder os i en branche, hvor madspild er et stort problem, og hvor klimaaftrykket fra fødevareproduktionen også fylder meget. Netop af den årsag har vi indført et nyt bæredygtigt tiltag.

Vores nye tiltag indebærer:

  1. Ingen binding på nye aftaler – gældende indtil juli 2021
  2. Mulighed for gratis prøvefrokost, inden I takker ja til tilbuddet om en frokostordning*
  3. Vi har indgået samarbejde med EatCO2, som betyder, at vores samarbejdspartnere – for et beskedent beløb (40 øre per kuvert) – kan gøre frokostordningen CO2-neutral (obs: ophørt)

*Gælder, hvis I er beliggende i Storkøbenhavn og i forvejen har en frokostordning

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye tiltag. I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os, såfremt I har spørgsmål til nogle af tingene eller blot ønsker noget uddybet. Vi leverer i følgende områder: København (Storkøbenhavn), Nordsjælland og Århus.

Hos Frokostordninger.dk har du mulighed for at beskrive de ønsker, jeres virksomhed har til en frokost. Det kan være, I ønsker vegetarisk mad, vegansk, økologisk, traditionelt dansk, sandwich, smørrebrød, sund mad eller noget helt andet. Hvad end I har af krav, vil vi næsten gerne garantere, at vi kan finde et køkken, der matcher. Når I har udfyldt formularen, sender vi tre uforpligtende tilbud. Så nemt er det.