Det er et nyt år, og for manges vedkommende betyder det at de har sat sig et nytårsforsæt om at tabe sig. Og det betyder at mange laver planer om at de skal dyrke en masse motion i det nye år, så de kan indfri deres løfte til sig selv. 

Det plejer at være sådan at der er ekstra mange, der melder sig ind i fitnesscentre lige efter nytår med store ambitioner om at NU skal kiloene smides én gang for alle med med en tur i motionscenteret 3-5 gange om ugen.

Det er som regel dog de færreste, der holder dén kadence. Måske kan de holde det de første par uger, men derefter ryger det hurtigt ned på et par gange om ugen, så én gang om ugen, for derefter at være med flere ugers mellemrum, og til sidst slet ikke. 

 

Dette er en klassiker blandt mange år efter år. 

Der er dog en måde at tabe sig på, der er nemmere, og som der er større sandsynlighed for at man kan holde – også i det lange løb, som jo er det, der er vigtigt, hvis man gerne vil tabe sig og ikke tage det hele på igen efter en kortere eller længere periode.

Det er nemlig ved at lave en kostomlægning, så man begynder at spise sundere og mere kalorielet. Det er nemlig i mange tilfælde en langt  nemmere og hurtigere måde at tabe sig på end ved at motionere sig til vægttab.

På denne måde vil man forbrænde mere end man indtager, og dermed tabe sig.

Herunder får du en opskrift på en nem og kalorielet ret, der er hurtig at lave i hverdagen, og som kan hjælpe med nytårsforsættet og vægttabet.

Æggewrap - frokostordninger

Æggewraps med avocado

Æggewraps er utrolig nemt at lave, og man kan fylde lige det fyld i som man bedst kan lide. En æggewrap består kun af æg og mælk, og er derfor meget rig på protein og meget fattig på fedt og kulhydrater. Perfekt, hvis man gerne vil tabe sig.

Følgende opskrift giver ca. 4-5 wraps afhængig af, hvor store man laver dem.

Ingredienser:

 • 7 æg (mellemstore)
 • 0,5 dl. mælk (her anbefales minimælk)
 • 2-3 avocadoer
 • 2-3 tomater
 • En smule salt & peber
 • (valgfrit fyld – fx ost, kylling, skinke, hakket oksekød)

 

Fremgangsmåde:

 • Æggene piskes sammen med en røremaskine
 • Tilsæt mælk
 • Tilsæt salt og peber efter smag
 • Opvarm en stegepande og pensl den med madolie
 • Hæld blandingen ud på stegepanden i en mængde, der svarer til en normal pandekage

 

Når den begynder at blive brun i siderne, skal den vendes og stege færdig på den anden side.

Når wrappen er stegt færdig, mangler den kun at få fyldet i, som skæres og snittes ud i passende stykker.

Her får du 3 tilbud til frokostordninger og kig her hvis du brug for mere inspiration til lækre opskrifter.

Hvis I der, hvor du arbejder, har et ønske om en sundere madordning, kan en sund frokostordning være en god løsning. Nævn blot i formularen, hvis I ønsker en frokostordning med fokus på sundhed.