spicy pasta frokostanretning

Undgår du at holde frokostarrangementer eller bestiller take-away, når du skal have gæster rundt om bordet, fordi du mangler inspiration til at servere en indbydende frokostanretning, så skal du læse med her. 

Selvom et frokostbord kan tænkes som værende let og overskueligt at gå til, så er det ikke helt så ligetil for alle. Det kan være udfordrende at skulle have styr på samtlige små dele, som mange forbinder en frokostanretning med. Den helt klassiske frokostanretning er rugbrød med tilbehør, både varmt og koldt. Men i stedet for den klassiske model, så får du her to opskrifter på lækre frokostanretninger, som vil imponere dine gæster og er let at gå til. 

Spinatvafler – kan laves som vegetarisk frokostanretning og med kød

Denne ret nem at gå til, hvor du ikke skal have gang i samtlige gryder på en gang. Men start gerne med vafler i god tid, inden dine gæster kommer, for det tager ofte længere tid, end man regner med. Selvom spinatvafler ikke lyder så børnevenligt, så er det en super opskrift at servere til børn, for de får nemlig en masse vitaminer gennem grøntsagerne, som er pakket godt ind i en lækker smag.

Det skal du bruge:

  • 250 gram spinat 
  • 3 æg
  • 4
  • 2 dl. mel 
  • bagepulver
  • salt 

Topping (eksempel):

  • Salsa sauce 
  • Hytteost 
  • Falafler, oksekød eller kylling 
  • Avocado 
  • Cherrytomater 
  • Citron 
  • Salt og peber 

 

Tænd for vaffeljernet og hæld olivenolie på. Blend ingredienser sammen og hæld det derefter op i dit vaffeljern, når det er varmt. Har du ikke et vaffeljern, kan du også bruge opskriften på en stegepande og lave spinatpandekager i stedet. Pynt derefter vaflerne med den topping, du ønsker. I opskriften er vist et eksempel til topping, men man kan bruge de fleste råvarer til spinatvafler. 

Spicy pastaret med broccoli og tomat

Det skal du bruge: 

  • 400 gram fettuccine 
  • 150 broccoli 
  • 100 gram cherrytomater 
  • 200 gram babyspinat 
  • Soya 
  • Hvidløg
  • Sesamfrø 
  • Chili 
  • Citron

Start med at hakke to fed hvidløg og en halv/hel chili (alt efter, hvor stærkt du ønsker) og kom det på en pande med olivenolie sammen med fire spsk. sesamfrø og spinaten. Sluk for kogepladen efter 5 minutters stegning. Kog fettuccine i en gryde med salt og kog broccolien i en anden gryde samtidig i 10 minutter. Skær cherrytomaterne i halve, mens du venter på broccolien og fettuccine. Hæld vandet fra gryderne, når det er klar. Smag gerne til undervejs, så det bliver lige, som du ønsker. Kom alle råvarer samlet i en skål og vend det godt sammen med to spsk. soya og en presset citron. Pynt eventuelt retten med et par stykker cherrytomater på toppen og basilikumblade. 

 Denne frokostanretning er både nem at lave og lækker at servere, men kan også være optimal at servere en sommerdag på terrassen til aftensmad. Velbekom!

Skal frokostordninger.dk sørge for jeres frokostanretning?

Froksotordninger.dk er eksperter i at matche virksomheder med leverandører af frokostordninger til virksomheder. Vi samarbejder med en række køkkener i både Århus, København og Nordsjælland, der alle kan sørge for lækre frokostanretninger til jeres virksomhed og dens medarbejdere. Fortæl os blot, hvad I ønsker, og så indhenter vi tilbud på 3 frokostordninger. Det er helt uforpligtende – men tro os, I vil ikke fortryde, hvis I springe på en af dem.