Prisen på en frokostordning afhænger af flere faktorer og er svingende fra firma til firma. Følgende faktorer er afgørende for prisen:

 • Hvor mange medarbejdere, der er tilmeldt frokostordningen. Jo flere kuverter, I bestiller, jo billigere bliver det typisk også
 • Hvilket koncept I vælger: En økologisk frokostordning vil eksempelvis typisk være dyrere end en konventionel, da råvarerne er dyrere
 • Kvaliteten på frokostordningen

Prisen kan således variere meget, men starter typisk omkring 54 kr. pr. kuvert.
På Frokostordninger.dk vælger I selv maksbudget: Vælg mellem 54-56 kr., 57-60 kr., 61-65 kr. og 66+ kr. Vi finder altid en frokostordning, der matcher jeres budget.

Vælg selv budget og indhent 3 gratis tilbud
frokostordning eksempel_aeg
frokostordning eksempel

Vær obs på leveringspris og skatteregler

Når I beregner prisen på frokostordning, skal I være opmærksomme på, at der i de fleste tilfælde også opkræves et gebyr for leveringen. Vær derfor sikker på, om dette er inkluderet i det tilbud, I får præsenteret.

Det er også være en rigtig god idé at tjekke op på skattereglerne angående frokostordninger, da SKAT har fastsat visse regler, der kan påvirke jeres valg af en frokostordning.

Læs mere her: Kan frokostordningen trækkes fra i skat?

Ved at finde jeres frokostordning igennem Frokostordninger.dk, får I verdens bedste udbud af frokoster, som I med garanti ikke vil undvære fremadrettet. Vi finder et køkken, der passer til lige netop jeres ønsker i forhold til udvalg, pris og kvalitet. Har I specifikke ønsker eller ændringer? Så tøv ikke med at sende dem afsted.

Hvorfor bestille jeres frokostordning gennem os?

 • Vi er ejet af Frokostkonsulenten, og vores kunder giver os kun 5-stjernede anmeldelser. Læs dem her!
 • Til forskel fra andre firmaer lytter vi til jeres faktiske behov
 • Vi gør ALT for at opfylde jeres ønsker og går altid den ekstra mil for, at I er tilfredse
 • Vi er garanti for en kvalitetsfrokostordning, hvor kvaliteten ikke daler over tid
 • Vi samarbejder kun med køkkener, der har høj kundetilfredshed
 • Vi leverer altid til tiden
 • Der er højt til loftet ift. fleksibilitet og ændringer/specifikke ønsker
 • I får DK’s bedste service
Frokost sund salat
Frokostordning, pris, smaa retter

Find den rette frokostordning, der lever op til både budget og kvalitet

Hvis I har et fast budget, der skal holdes, når det kommer til frokostordningen, er vores platform et godt sted at starte. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og krav, når vi indhenter tilbud. Ingen mærkelige ekstraomkostninger eller en uigennemskuelig kontrakt. Vi finder blot de køkkener, der bedst matcher jeres beskrivelse til opgaven. Vores opgave er at finde et køkken, I bliver så glade for, at I ikke får lyst til at stoppe. Og det har vi faktisk rigtig god succes med – så god, at vores service er den bedst ratede!

Konceptet hos er nemt at forstå. I beskriver jeres opgave i formularen. Her sætter I også et maksbudget. Vi indhenter tilbud fra tre forskellige køkkener, der alle matcher ønskerne. I modtager de tre tilbud inden for kort tid, og hvis det lyder fornuftigt, takker I ja til ét af dem.