Der er naturligvis ikke ét svar på, hvad en frokostordning koster. Prisen på en frokostordning afhænger af flere faktorer og er svingende fra firma til firma. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at kvaliteten også er svingende – sammen med prisen på råvarerne.

Først og fremmest afhænger prisen af, hvor mange medarbejdere der er tilmeldt frokostordningen. Altså med andre ord, hvor mange kuverter I bestiller. Jo flere I er, des bedre kuvertpris kan man typisk få.

Derudover vil prisen på jeres frokostordning også afhænge af, hvilket koncept I ønsker. Ønsker I eksempelvis en økologisk frokostordning, vil prisen typisk ligge lidt højere, da der er tale om dyrere råvarer.

Prisen kan derfor variere meget, men starter typisk omkring 40 kr. pr. kuvert. På Frokostordninger.dk kan I vælge maksbudget på henholdsvis 42-49 kr., 50-55 kr. og +56 kr.  

Derudover skal I også være opmærksomme på, at der i de fleste tilfælde opkræves et gebyr for leveringen af frokostordningen.

Priserne afhænger altså af mange forskellige ting, hvorfor priserne kan variere forholdsvis meget. Det er også være en rigtig god idé at tjekke op på skattereglerne angående frokostordninger, da SKAT har fastsat visse regler, der kan påvirke jeres valg af en frokostordning.

Læs mere her: Kan frokostordningen trækkes fra i skat?

Ved at finde jeres frokostordning igennem Frokostordninger.dk, vil I med stor sandsynlighed finde et frokostfirma, der passer til lige netop jeres ønsker om udvalg, pris og kvalitet. Dette skyldes, at vi sender din forespørgsel videre til flere forskellige frokostfirmaer, som konkurrerer om jeres ordre.

Frokostordning, pris, smaa retter

Find den rette frokostordning, der lever op til både budget og kvalitet

Hvis I har et fast budget, der skal holdes, når det kommer til frokostordningen, er vores platform et godt sted at starte. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og krav, når vi indhenter tilbud. Ingen mærkelige ekstraomkostninger eller en uigennemskuelig kontrakt. Vi finder blot de køkkener, der bedst matcher jeres beskrivelse til opgaven. Vores opgave er at finde et køkken, I bliver så glade for, at I ikke får lyst til at stoppe. Og det har vi faktisk rigtig god succes med – så god, at vores service er den bedst ratede!

Konceptet hos er nemt at forstå. I beskriver jeres opgave i formularen. Her sætter I også et maksbudget. Vi indhenter tilbud fra tre forskellige køkkener, der alle matcher ønskerne. I modtager de tre tilbud inden for kort tid, og hvis det lyder fornuftigt, takker I ja til ét af dem.