Mangler du et lokalt firma, der kan levere en sund frokostordning i København, hvor du er garanteret den samme høje kvalitet hver dag?

Hos frokostordninger.dk er vi specialister i at matche jeres ønsker med det rette køkken. Ønsker I et spændende udvalg af sund og lækker mad, som medarbejderne glæder sig til hver dag? Ikke noget problem! De køkkener, vi samarbejder med, laver mad fra bunden. Mad, der er lavet med passion, med gode råvarer, med fuld fokus på den gode smag, og som vi godt vil garantere, at I ikke kan undvære igen.

Selvom I – via et samarbejde med Frokostordninger.dk – har mulighed for at skifte køkken løbende, forsøger vi altid at finde det køkken, som I ikke får lyst til at skifte ud! Det tager kun 2 minutter at udfylde vores formular. Så kvitterer vi med 3 gratis og uforpligtende tilbud på en sund frokostordning.

Indhent gratis 3 tilbud

Vores kuvertpriser starter på ca. 42 kr. Der er dog stort set altid garanti for, at du sparer penge, hvis du benytter dig af vores tilbudsportal. De firmaer, der giver et tilbud på en sund frokostordning, er nemlig godt klar over, at de indbyrdes kæmper om dig som kunde. Derfor sætter de deres priser lidt lavere end normalt, hvilket sikrer, at du som kunde får meget for dine penge!

Sund frokost, suppe (2)
Sund frokostordning

Hvorfor skal du vælge os?

  • En stor del af leverandørerne, vi samarbejder med, har fokus på velsmag, sundhed, gode råvarer, et spændende udvalg og stor variation

  • Mulighed for gratis prøvefrokost

  • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
  • Muligheder for sund mad i mange afskygninger – også vegetarisk, vegansk og økologisk

  • Vi sikrer, at du tilbydes de bedste priser

  • Vi får kun topanmeldelser! Må vi vise dig hvorfor?

Derfor skal du vælge en sund frokostordning

Mange virksomheder vælger en sund frokostordning i København, og det er ikke så underligt. Der er nemlig mange gode grunde til, at man bør have fokus på sundhed, når man vælger en frokostordning. Det, at man vælger en sund frokostordning i København, er noget, der kommer både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed til gode.

En sund frokostordning sikrer nemlig, at medarbejderne altid får taget det sunde valg. Det er noget, der har en positiv effekt på både krop og sind. Med en sund frokost sikrer man, at medarbejderne har nemmere ved at koncentrere sig, være produktive og ikke mindst lære nye ting.

Samtidig vil energiniveauet stige betydeligt, når man investerer i en sund frokostordning, og det samme gælder for humøret. Hvis man vil sikre en god arbejdsplads med en positiv tone og gode arbejdsforhold, er en sund frokostordning i København en måde at gøre det på.

Med en sund frokostordning i København sikrer man en god overordnet sundhed blandt medarbejderne. Det medfører, at de vil have nemmere ved at modstå de mange sygdomme, som ofte bliver spredt på arbejdspladser. I yderste konsekvens kan en sund frokostordning altså være med til at sikre, at medarbejderne har færre sygedage. Da det er noget, der virkelig kan ses på bundlinjen, kan det at sørge for en sund frokostordning være en investering for virksomheden.

Kort sagt er en sund frokostordning noget, der kommer alle til gode – både den enkelte medarbejder og selve virksomheden. Hvis I på arbejdspladsen er interesseret i et sundt måltid til frokost, kan I blot beskrive det, når I udfylder formularen. I kan også vælge en vegansk eller vegetarisk frokostordning, hvor grøntsager og lækre grønne retter er et kernepunkt.