I København foretrækker mange virksomheder en frokostordning fremfor den almindelige madpakke. Derfor findes der i dag et hav af forskellige frokostfirmaer, der alle leverer noget rigtig god mad. Når det kommer til prisen på frokostordninger i København, varierer frokostfirmaernes priser dog en del. Derfor kan det godt betale sig at indhente lidt forskellige tilbud for at få en god idé om prisniveauet på markedet.

Indhent det bedste tilbud på frokostordninger i København

Hvis du er på jagt efter en god frokostordning i København, så anbefales det at indhente tre tilbud på en ordning via linket neden for. Tilbudsportalen gør, at du hurtigt og simpelt kan indhente tre tilbud fra forskellige køkkener, som alle er udvalgt ud fra dine ønsker og behov.

Indhent gratis 3 tilbud

Det eneste, du skal gøre for at få tilbuddene, er at udfylde en lille formular (det tager ikke mere end 2 minutter) og så kan du blot læne dig tilbage og vente på de bedste tilbud på frokost fra tre lokale frokostfirmaer. Hvis du vil være sikker på, at du ender med at træffe det rigtige valg af firmafrokost er det derfor oplagt at bruge tilbudsportalen.

  • Vi formidler kontakt mellem dig og udbydere af frokostordninger

  • De køkkener, vi indhenter tilbud fra, har høj kundetilfredshed

  • Fri mulighed for ekstrabestillinger hos diverse køkkener
  • Vi sikrer, at du tilbydes gode priser
  • Fleksibilitet ift. specifikke krav og ændringer

  • Mange muligheder: Vegetarisk, økologisk, traditionel, varmt/koldt mm.

  • ALTID fokus på din tilfredshed som kunde

Spar penge og tid på din frokostordning

Ved at indhente tre tilbud har du gode muligheder for at spare mange penge, da de forskellige frokostfirmaer i København har presset prisen i bund for at blive taget i betragtning af dig som kunde.

Hvis du vil være sikker på at få meget for dine penge, når du vælger frokostordning, er det altså noget, du bør have med i dine overvejelser.

Der findes i København en masse frokostfirmaer, hvorfor det godt kan virke lidt uoverskueligt at finde en pris på dem alle. At indhente et tilbud fra alle udbyderne kommer til at koste en masse i form af tid og besvær, som i forvejen er en mangelvare i  dag! Men hvis du vil have den bedste frokostordning med hensyn til både pris og kvalitet, skal du dog have mulighed for at sammenligne. Ved at bruge ovenstående tilbudsmetode slipper du for at gøre det hårde arbejde – tilbuddene kommer nemlig direkte til dig. Derfor bliver det nemt at finde den frokostordning, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra i København:

Frokostordning i København? Der er mange fordele

Frokostordninger i de københavnske bydele bliver mere og mere populære disse år – og det er ikke tilfældigt. Det giver nemlig mange fordele, når der er frokost på arbejdspladsen – for både medarbejdere og virksomhed.

For det første gør det, at hver enkelt medarbejder slipper for at skulle smøre en madpakke hver dag. For det andet giver det også sociale fordele, når man er samlet om en frokostordning. Det er nemlig til en sådan fælles sammenkomst, at de ansatte har mulighed for at snakke om alt det, der ligger udenfor arbejdsområdet. En fælles firmafrokost kan på den måde være med til at give et bedre sammenhold, hvilket kommer virksomheden til gode på mange måder. I stedet for at bruge penge på teambuilding-øvelser kan man altså med fordel starte med at investere i en god frokostordning i København.

Frokostordning København

Sådan får du de bedste tilbud på en god frokost

At efterspørgslen på frokostordninger i København blot stiger og stiger, gør som nævnt, at der også er mange muligheder at vælge imellem, når man som virksomhed leder efter et godt tilbud – og vi hjælper jer til at finde det helt rette! Her er det smart, at du kan springe alt det over ved hjælp af frokostordninger.dk, hvor du ganske gratis og uforpligtende får tre tilbud på firmafrokost til din virksomhed.

Det eneste du skal gøre for at få tilbuddene er at udfylde en lille formular (det tager ikke mere end 2 minutter) og så kan du blot læne dig tilbage og vente på de bedste tilbud på frokost fra tre lokale frokostfirmaer. Hvis du vil være sikker på, at du ender med at tage det rigtige valg af firmafrokost i København, er denne metode derfor oplagt.

Det er en god ide at bestille en sund firmafrokost

I denne tid er der stort fokus på sundhed, hvorfor man med fordel kan bestille en sund frokostordning i København. Her er der skåret ned på fedt og sukker, så man kan være sikker på en både lækker, sund og varieret frokost hver dag. Igen er der tale om noget, der kommer både medarbejdere og firmaet til gode, da en sund firmafrokost er med til at øge produktiviteten og humøret på arbejdspladsen.

Vi gør, hvad vi kan, for at gøre vores kunder glade i København

Hos Frokostordninger.dk brænder vi for at finde den rigtige frokostløsning til vores kunder. Vi vil være i stand til at finde det køkken, som matcher jeres behov bedst muligt, således at I ikke igen skal bekymre jer om at finde en ny udbyder. Det er vigtigt for os, at alle vores samarbejdspartnere kan deres kram, hvilket både gælder for vores københavnske og århusianske køkkener – og det kan de! Når du bestiller din frokost gennem Frokostordninger.dk, kan du være sikker på at få mad, som er kokkereret med masser af passion og ikke mindst kvalitet!