STAERFELDT Gastronomi er en lille eksklusiv cateringforretning med en livspassion for at tilberede og levere mad af sæsonens bedste råvarer. Der er primært tale om økologiske råvarer, som er respektfuldt udvalgt af Mads Stærfeldt.

Mads Stærfeldt er både kokken i køkkenet og den kreative ildsjæl i Staerfeldt Gastronomi. I samspil med det dygtige køkkenteam sørger Mads hver dag for at levere delikate frokoster til virksomheder. Du er garanteret en madoplevelse i høj kvalitet, da køkkenet kun arbejder med årstidens friske råvarer. Økologi er en livsholdning for Mads, og hos Staerfeldt gastronomi bestræber man sig på at anvende flest mulige økologiske råvarer i køkkenet. Men økologien kan samtidigt ikke stå alene mere. Derfor prioriterer køkkenet alle deres indkøb ud fra devisen: først lokalt, så dansk, nordisk, europæisk og til sidst oversøisk.

Hos Staerfeldt gastronomi mener man ikke, at det gavner hverken råvarer eller kloden, at vi transporterer råvarer fra den anden side af kloden for at servere frokost i København. En løbende proces både for os og samfundet.

Mestre i vegetarretter og ordentlige råvarer

Det erfarne køkken har lavet vegetarretter de sidste 30 år, og det er derfor ikke noget de er ved at lære, men i højere grad noget der udvikles på baggrund af mange års erfaringer. Som kunde hos Staerfeldt gastronomi vil I også opleve, at retterne ikke fyldes med kokosolie og lignende, som mange gør, når der laves vegetarretter – også her indkøbes der ud fra devisen “først lokalt”!

Generelt er valget af gode råvarer en livspassion. Det er med til at give den helt særlige bevidsthed, som det kræver at tilberede mad af ordentlige råvarer, der er produceret med respekt for naturen. Og den respekt kan smages!

Velkommen & velbekomme!

Shark House Kitchen frokost