Shark House er et køkken med mere end 20 års brancheerfaring. Jesper Dillon havde et stærkt ønske om at skabe et stærkt og nysgerrigt køkken. Og det er lykkedes! Maden trækker inspiration fra det nordiske køkken, men med et modspil fra det eksotiske. Det giver et ekstra twist til de klassiske retter, og vigtigst af alt gør det smagsoplevelsen til både yderst delikat og unik!

Du kan forvente varierede og spændende smagsoplevelser hos Shark Kitchen. Det er dog altid den gode smag og de gode råvarer, der er i fokus. Det er vigtigt, at frokostordningen spænder bredt, således at alle medarbejdere kan finde noget, de kan lide. Der eksperimenteres med forskellige krydderier, som giver plads til, at smagsløgene udvides. På den måde kan I være sikre på, at I ikke bliver træt af frokosten. I stedet kan I glæde jer til at opdage, hvad der er på dagens menu, og potentielt blive glad for nye smagssammensætninger, I ikke selv havde overvejet.

Fokus på gode råvarer og nærende retter

Du kan være sikker på at få en frokostordning, som mætter og som giver overskud og energi. Varme retter i form at eksotiske og klassiske salater, hjemmelavet pålæg og hjemmebagt brød fra eget bageri vil alt sammen være noget, du finder på menuen. Og allerede her kan man mærke, at de gode råvarer fylder meget i køkkenet. Når du går fra frokosten, skal du gerne have fået fornyet energi, som varer resten af dagen. Det kan maden i høj grad bidrage til at sikre.

Set ud fra et virksomhedsperspektiv kan en nærende, sund og varieret frokost gøre noget rigtig godt for arbejdspladsen. Man kan mærke passionen bag maden, når først man smager den. Smagene er rige, og retterne er både lækre og vitaminrige. På den måde understøtter frokosten sundheden på arbejdspladsen, og der skabes et fælles punkt på dagen, hvor madglæden er i fokus.

Mulighed for tilkøb

Vælger du en frokostordning hos Shark House, kan maden tilpasses efter jeres behov. Mange virksomheder har eksempelvis et behov for snacks i løbet af dagen. Det kan vi stå for via en frugtordning. Hvis koncentrationsevnen og blodsukkeret skal holdes stabilt hele dagen, kan det være en rigtig god idé at spise frugt i løbet af dagen. Shark House tilbyder kurve med frisk frugt, som I kan stille de steder, hvor der er behov. Det kunne eksempelvis være i arbejds- og mødelokaler. Tilkøber I en frugtordning, slipper I selv for at stå med bøvlet.

I forhold til frokostordningen er det også muligt at supplere, hvis I har behov for det. Udover de varme retter, som fast indgår i frokostordningen, kan I tilvælge ekstra pålæg, smørrebrød, sandwich, udvalgte oste, crudité med mere.

Shark House Kitchen frokost