Co-ma Catering er et lille køkken med stort fokus på det gode håndværk. Det kommer meget tydeligt til udtryk i den veltilberedte mad, hvor gode og økologiske råvarer spiller en stor rolle. Der er ligeledes fokus på at anvende de råvarer, der er i sæson, for at få mest muligt smag ud af retterne og for at undgå for meget transport. Hos Co-ma tilbydes der to slags bæredygtige frokostpakker: den traditionelle og den grønne.

co-ma_frokost1

I begge frokostpakker indgår der:

  • En varm ret med tilbehør
  • En let blandet og en tung blandet salat
  • Pålæg med tilbehør
  • Hjemmebagt og lækkert brød – både mørkt og lyst med øko smør
  • Kage én gang om ugen, og ostefad én gang om ugen

Den grønne frokostpakke adskiller sig ved, at både den varme ret og udvalget af pålæg er vegetarisk. Som firma kan I altså få en hundred procent vegetarisk frokostordning, som byder på spændende retter og smagsrige råvarer. Vi tør næsten godt vædde med, at I ikke kommer til at mangle kødet.

Co-ma Catering leverer mad i København og nærmeste omegn. Det inkluderer København C, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, København K, Frederiksberg, Valby, Hellerup, Rødovre og Hvidovre.

En bæredygtig tilgang til mad

Co-ma catering tager sit ansvar som virksomhed seriøst og forsøger derfor så vidt muligt at reducere sit aftryk. Det gør køkkenet ved at fokusere på sæsonens råvarer, på økologi, på vegetarisk mad og på madspild. Køkkenet har det økologiske bronzemærke samt REFOOD-mærket. REFOOD-mærket er en certificering, som virksomheder kan få, hvis de aktivt støtter genanvendelse og kæmper mod madspild.

Såfremt du vælger at takke ja til en frokostordning fra Co-ma Catering, kan du være sikker på at få et dagligt måltid, hvor råvarerne kommer til sin ret, og hvor de gode smage spiller hovedrollen. Samtidigt med dét støtter I et køkken, som for alvor har taget den bæredygtige tilgang til sig.

Hvis I har ændringer til frokosten eller ønsker at sammensætte en pakke, der passer til jeres individuelle behov, er dette også muligt. Co-ma byder på mange spændende tilvalg, der sikrer en varieret frokost på jeres præmisser.

Shark House Kitchen frokost