Choicefood serverer firmafrokost for skolelæreren Lise og Rikke på reklamebureauet. De serverer firmafrokost for vegetaren, vognmanden og muslimen. Choicefood favner bredt, fordi de anskuer frokosten som noget, der rækker ud over et måltid, der blot skal ned. I frokosten er der mulighed for at tage en velfortjent pause i en ellers hektisk hverdag, og så er det her, at gode kolleger optanker ny energi.

Mad med omtanke og mening

Choicefood er mestre i at skabe gode samarbejder med frokostkunder. God dialog og en rigtig god frokostordning er nøgleordene. Som kunde er det jeres behov, der er i fokus, og I kan altid tage en snak om, hvilke muligheder og udvalg, der er.

Mad er ikke bare mad for Choicefood. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at de i 2016 blev optaget i Den Sociale Kapitalfonds vækstprogram. Som forbruger er dette en garanti for, at du vælger et køkken, som køber socialt ansvarligt ind, og som er registreret som en socialøkonomisk ansvarlig virksomhed.

Både flæskesteg og røget laks på menuen

Hos Choicefood ligger der en klar ambition om at tilfredsstille alle, der sidder ved frokostbordet. Således kan du forvente bredde og variation i maden, der serveres. Den gode madoplevelse er i fokus på hver enkel menu og skal kunne mærkes af alle medarbejdere. Hvis der serveres en tung, dansk ret som eksempelvis flæskesteg, vil du også kunne finde en mere let ret ved siden af. Det kunne være lakserilette. Og omvendt – hvis det er den lette ret, der er i fokus, så vil du også kunne finde den lune og lækre flæskesteg som supplerende pålæg. Der er desuden mulighed for diverse tilkøb til frokostmenuen.

Friske retter og på forkant med situationen

Hvis du vælger at bestille en frokostordning ved Choicefood, kan du altid forvente friske retter, som står knivskarpt. Der tænkes altid to timer frem i tiden, og som køkken er de altid på forkant med situationen. For dig som kunde betyder det, at du får mad, der altid har den rette temperatur og konsistens. Flæskestegen har altid det helt rigtige knæk og den sprøde skorpe, og risen har det ekstra gode bid.

Shark House Kitchen frokost