Prisen på en frokostordning varierer

Der er naturligvis ikke ét svar på spørgsmålet om, hvad en frokostordning koster. Prisen på en frokostordning afhænger af mange forskellige ting, og de fleste af dem afhænger af de behov og ønsker, som I måtte have. En frokostordning kan defineres på typen, og prisen er afhængig af det. Handler man selv ind, køber man sandwiches, får man leveret buffet ude fra eller har man en en madmor/kantineordning.

Først og fremmest afhænger prisen af, hvor mange medarbejdere der er tilmeldt frokostordningen. Altså med andre ord, hvor mange kuverter I bestiller. Jo flere I er, des bedre kuvertpris kan man typisk få. Derudover vil prisen på Jeres frokostordning også afhænge af, hvilken type mad I ønsker, og hvor mange andre ønsker I har.  Skal det f.eks. være økologisk er prisen højere.

Prisen kan derfor variere meget, men starter typisk omkring 40 kr. pr. kuvert.

Derudover skal I også være opmærksomme på, at der i de fleste tilfælde opkræves et gebyr for leveringen af frokostordningen.

Priserne afhænger altså af mange forskellige ting, hvorfor priserne kan variere forholdsvis meget. Det er også være en rigtig god idé at tjekke op på skattereglerne angående frokostordninger, da SKAT har fastsat visse regler, der kan påvirke jeres valg af en frokostordning.

Læs mere her: Kan frokostordningen trækkes fra i skat?

Ved at finde Jeres frokostordning igennem Frokostordninger.dk, vil I med stor sandsynlighed finde et frokostfirma der passer til lige netop jeres ønsker om udvalg, pris og kvalitet. Dette skyldes, at vi sender din forespørgsel videre til flere forskellige frokostfirmaer som konkurrerer om jeres ordre.