Står du som virksomhed, og leder efter en frokostordning, ment træt af at skulle bruge tid på det? Så er Frokostordninger.dk det rette valg. Vi har lang erfaring i branchen og er eksperter i at matche dine ønsker med den rette frokostleverandør. Efter I har beskrevet jeres krav og ønsker til frokosten samt har valgt jeres budget, indhenter vi 3 tilbud fra køkkener, der alle lever op til dette. Det kan gøres på 2 minutter!

At finde den rette frokostordning kan være en besværlig og tidskrævende proces. Men dette kan du nu undgå med Frokostordninger.dk.

Vi har mange forskellige udbydere af frokostordninger samlet på ét sted, og ikke nok med det, så slipper du også helt for at skulle tage kontakt til en hel masse forskellige udbydere. De kommer nemlig til dig! Du kan bestille frokostordning til både Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

De 3 tilbud er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende. Men vi tør godt love, at I får en frokost, som I ikke kan undvære.

BESKRIV

Gå ind i vores formular og brug 2 minutter på at beskrive opgaven

AFVENT

Nu skal du blot afvente at vi vender tilbage med 3 lækre tilbud

VÆLG

Ud fra de 3 lækre tilbud skal du vælge den som tiltaler dig mest

NYD

Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde din nye frokostordning

Spar tid og penge

I og med, at den enkelte udbyder ligger i hård konkurrence med 2 andre udbydere, vil de være tilbøjelig til at give dig et rigtig godt tilbud. Du sparer altså ikke alene kun tid ved at bruge Frokostordninger.dk, du sparer i høj grad også penge ved at finde din frokostordning igennem os!

Men finder du ikke nogle af tilbuddene lækre eller gode nok, kan du få et nyt tilpasset tilbud, for nu ved vi endnu mere om hvad der er vigtigt i jeres firmafrokost.

Det er helt gratis at indhente 3 tilbud hos os

Alle vores tilbud er helt gratis og uforpligtende. Derudover er ingen opgave for lille eller for stor. Så hvad enten din virksomhed blot har et par enkelte ansatte, eller om den har over 100 ansatte, så er Frokostordninger.dk til gavn for dig!

Har du spørgsmål eller andet på hjertet, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan finde vores kontaktoplysninger i menuen under kontakt.

“Frokostordninger.dk hjælper med at finde det perfekte match, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Servicen er helt i top, og derfor en klar anbefaling fra Framehouse.”

Framehouse
Josephine Emilie Grønning
Piccoline

“Det er mega nemt. Frokostordninger.dk har allerede vores budget, madønsker osv, som sjældent ændrer sig, så hvis vi vil skifte køkken, klarer de arbejdet.”

Kementec Solutions A/S
Maja Elise Michelsen
Finance Manager

“Vi har i mere end 5 år været kunde hos Frokostordninger.dk, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, for servicen er simpelthen perfekt.”

TRAEDE
Christopher Heillman
Partner