Kunne du godt tænke dig at få indført en frokostordning i din virksomhed på Nørrebro leveret af et lokalt frokostfirma? Hvis ja, så brug lige de næste par minutter på at læse med her.

Som du nok allerede ved, så findes der et hav af forskellige frokostfirmaer på Nørrebro. Derfor kan det godt tage lidt tid at kontakte dem alle for et godt tilbud. I stedet for at bruge tid på at kontakte dem alle, så kan du i stedet blot udfylde én formular og få de tre bedste tilbud fra lokale frokostfirmaer – helt gratis.

Formularen skal udfyldes på denne side ganske gratis og uforpligtende. Ved at benytte dig af den, er du garanteret nogle super gode tilbud, der uden tvivl er billigere, end hvis du selv skulle rundt og hente tilbud hos de forskellige frokostfirmaer.

Vælg en sund frokostordning og få et bedre arbejdsmiljø

Det kan i den grad anbefales at vælge en sund frokostordning, da det uden tvivl vil give et bedre arbejdsmiljø. Sund mad giver som sagt energi og overskud, og det kan mærkes direkte på dine medarbejderes effektivitet.

Dog anbefales det altid at tage dine medarbejdere med på råd, når der skal besluttes, hvad for noget mad, der skal serveres i frokostpausen. På den måde sikrer du en demokratisk og fair løsning.

Udover Nørrebro kan Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Amager også nævnes af bydele, hvor vi tilbyder vores service. Hvis du er i tvivl, om vi leverer til netop din arbejdsplads, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et udvalg af de køkkener, som du kan få frokost fra på Nørrebro: