De fleste virksomheder har allerede fundet ud af det kan betale sig at investere i deres medarbejderes sundhed. Sunde medarbejdere er mere produktive, mindre syge, og har mere overskud i hverdagen.

De fleste af os tilbringer halvdelen af vores hverdag på arbejdspladsen, og mange af os i dag har et stillesiddende arbejde foran computeren hvor man ikke får rørt sig særlig meget. Derfor er det ikke kun vigtigt, at man motionerer regelmæssigt, men samtidig at man har nogle sunde kostvaner. Derfor kan det være en fornuftig idé for din arbejdsplads at have en sund frokostordning, da dette er det hovedmåltid man oftest spiser på arbejdspladsen. En prioritering af en sund madpolitik kan gavne på flere fronter.

Det er både en fordel for medarbejdere og for arbejdspladsen at have en sund frokostordning, da sund mad kan forebygge en række livsstilssygdomme og kan føre til bedre trivsel. Derudover kan man sikre at ens medarbejdere får mere overskud og dermed bliver mere effektive på deres arbejdsplads.

Hvis din virksomhed og dig ønsker at prøve en frokostordning, som bugner af sunde og gode råvarer, og som potentielt skaber mere overskud i hverdagen, kan I nemt ønske dette. I skal blot beskrive det som en del af jeres opgave, når I udfylder formularen, så vil vi forsøge at finde de rette matches fra vores køkkener. Sundhed er noget, som diverse frokostkøkkener virkelig har taget til sig de sidste år, hvorfor der i dag er et langt større udvalg af lækre muligheder. Vi er sikre på, at I vil synes det samme!