En sund arbejdsplads er en glad arbejdsplads

De fleste virksomheder har allerede fundet ud af det kan betale sig at investere i deres medarbejderes sundhed. Sunde medarbejdere er mere produktive, mindre syge, og har mere overskud i hverdagen.

De fleste af os tilbringer halvdelen af vores hverdag på arbejdspladsen, og mange af os i dag har et stillesiddende arbejde foran computeren hvor man ikke får rørt sig særlig meget. Derfor er det ikke kun vigtigt at man motionerer regelmæssigt, men samtidig også har nogle sunde kostvaner. Derfor kan det være en fornuftig idé for din arbejdsplads at have en sund frokostordning, da dette er det hovedmåltid man oftest spiser på arbejdspladsen.

Derfor er det vigtigt at ens arbejdsplads prioriter en sund madpolitik. Da det både kan være en fordel for medarbejdere og arbejdspladsen at have en sund frokostordning, da sund mad kan forebygge en række livsstilssygdomme og kan føre til bedre trivsel. Derudover kan man sikre at ens medarbejdere får mere overskud og dermed bliver mere effektive på deres arbejdsplads.

Hvis du gerne vil vide mere om fordelene omkring sunde frokostordninger og sund mad på arbejdspladsen kan du læse mere her