Står du som virksomhed, og leder efter en frokostordning? Så er Frokostordninger.dk lige noget for dig!

At finde den rette frokostordning kan være en besværlig og tidskrævende proces. Men dette kan du nu undgå med Frokostordninger.dk.

Vi har mange forskellige udbydere af frokostordninger samlet på ét sted, og ikke nok med det, så slipper du også helt for, at skulle tage kontakt til en hel masse forskellige udbydere. De kommer nemlig til dig! Du kan bestille frokostordning til både Storkøbenhavn, Nordsjælland og Århus.

Hele processen, fra start til slut, består af kun 3 trin. Du udfylder blot formularen, hvor der skal indtastes, hvor mange kuverter du skal bruge, dine kontaktoplysninger samt en lille besked, hvor du beskriver eventuelle ønsker, du måtte have. Alt dette, tager ikke meget mere end 2 minutter!

Din opgave matcher vi så med de frokostkøkkener, som vi mener, kan leve op til dine krav og vi giver 3 tilbud på din opgave. Vi kontakter dig enten på den mail eller på det telefonnummer du har opgivet.

BESKRIV

Gå ind i vores formular og brug 2 minutter på at beskrive opgaven

AFVENT

Nu skal du blot afvente at vi vender tilbage med 3 lækre tilbud

VÆLG

Ud fra de 3 lækre tilbud skal du vælge den som tiltaler dig mest

NYD

Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde din nye frokostordning

Spar tid og penge

I og med, at den enkelte udbyder ligger i hård konkurrence med 2 andre udbydere, vil de være tilbøjelig til at give dig et rigtig godt tilbud. Du sparer altså ikke alene kun tid ved at bruge Frokostordninger.dk, du sparer i høj grad også penge ved at finde din frokostordning igennem os!

Men finder du ikke nogle af tilbuddene lækre eller gode nok, kan du få et nyt tilpasset tilbud, for nu ved vi endnu mere om hvad der er vigtigt i jeres firmafrokost.

Det er helt gratis at indhente 3 tilbud hos os

Alle vores tilbud er helt gratis og uforpligtende. Derudover er ingen opgave for lille eller for stor. Så hvad enten din virksomhed blot har et par enkelte ansatte, eller om den har over 100 ansatte, så er Frokostordninger.dk til gavn for dig!

Har du spørgsmål eller andet på hjertet, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan finde vores kontaktoplysninger i menuen under kontakt.